Cookie- og Privatlivspolitik

Mark Wahlbergs autentiske hattrick

Trailer til terrordramaet Patriots Day

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Mark Wahlberg og Peter Berg er ved at udvikle et længerevarende skuespiller-instruktør-samarbejde. Filmhistorien har flere af den slags og tæller prominente navne som Scorsese/DiCaprio, Burton/Depp og Kurosawa/Mifune.

Wahlberg/Bergs seneste fælles projekt er Patriots Day, som har fået sin første trailer.

Filmen bygger på et autentisk terrorangreb, hvor to bomber sprang i luften under et maratonløb i Boston i 2013. Marky Mark spiller politibetjenten Tommy Saunders, der leder efter bombemændene efter den første eksplosion, før de kan slå til igen.

Skuespilleren og instruktøren har tidligere stået sammen om de ligeledes autentiske Lone Survivor og den premiereaktuelle Deepwater Horizon. Deres fjerde film bliver actionfilmen 'Mile 22', som er deres første kollaboration, der ikke baseres på virkelige hændelser.

'Patriots Day' er ikke den eneste film om bombeangrebet i Boston, som er på vej. Jake Gyllenhaal har hovedrollen i den beslægtede Stronger, der får premiere i slutningen af 2017 - et år efter 'Patriots Day'. 

Patriots Day får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter