Cookie- og Privatlivspolitik

Young Adult-filmatiseringen Fallen får trailer

Engle & dæmoner

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Bogserien 'Fallen', af den 35-årige forfatter, Lauren Kate, bliver filmatiseret, og nu er den første trailer udkommet.

Fra lægmands synsvinkel ligner det til forveksling film som Beautiful Creatures og The Mortal Instruments, men for young adult-eksperter adskiller serien sig sandsynligvis fra andre bøger i samme genre.

Under alle omstændigheder handler filmen om en ung kvinde, der havner på en skole, hvor ikke alt er helt normalt. I hvert fald holder en engel sine beskyttende vinger over hende, imens en håndfuld dæmoner forsøger at komme malurt i bægeret.

Hovedrollen spilles af Addison Timlin, og filmen er instrueret af Scott Hicks, der for 20 år siden fik sit gennembrud med Oscar-vinderen Shine.

Fallen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

Waah, hjælp. Det kan ikke være sandt!
Jeg havde glædet mig sådan til denne film. Næsten et helt års venten, fra januar frem til 1/12-2016. Men så finder jeg ud af at ingen danske biografer vil vise den.
Idag den 3/12-16 siger Kino at ingen biografer har planlagte spilletider...

Det må være fordi Mortal Instruments sidste år gav totalt underskud. Jeg har hørt at de fleste biografer syntes at YA- og Paranormal Fiction-film ikke kan betale sig. Det er for lille en del af befolkningen der er interesseret i filmene.

For at se på det rent statistisk:
Der er ca. 750.000 unge i alderen 15-25 år. Det er primært piger som kan lide sådan nogle romantiske film, drenge vil hellere have aktion.
Ud af de 375.000 er det højst hver 5. som har læst denne bog, det vil sige 75.000 piger fordelt over hele landet.
Der 161 biografer i DK. Hvis de ligger jævnt fordelt i forhold til befolkningen så er der 466 interesserede piger i for hver biograf. Det kan godt være at de trækker en ven med i biografen, men der er også mange som beslutter sig for ikke at gå i biografen.
For at det kan betale sig for den enkelte biograf, så skal de sælge omkring 700-1000 biletter. Det er der simpelthen ikke kundegrundlag for!

Endnu et spørgsmål: Hvor mange af dem som ville se Fallen, vil hellere bruge pengene på den nye Star Wars-film?
Ikke mig, men der er nok ikke mange andre.

Isabella

Når man nu har læst bogen for et par år siden, har jeg svært ved at se om det er en fordel eller ulempe.

Her klart fordel på det område at jeg ved bedre end folk der sammenligner den med andre film, og jeg ved præcis hvad forskellen er. Jeg kan sidde tilbage og se alle de hadske kommentare og tænke, de ved ikke bedre.

Ulempe, da jeg igen kan se en film og tænke alle de ting der burde være anderledes. Frygten for at filmen er lavet sådan at der ikke kan komme flere film i serien, at den måske ender med at være en filmatisering af en bog som ingen vil kendes ved. Ender den med at være ligesom "The Last Airbender"? Eller "I am number four"? Eller "The Mortal instruments"? Af de 3 film må jeg indrømme jeg kun var bekendt med historien på den første, og se filmen var nok en af de værste beslutninger til dato.

Jeg har håbet og glæder mig til at kunne se bogen som film på lærred, men jeg håber nu at jeg ikke kommer til at fortryde det.

Malte

heii jeg har læst dit oplæg og tænker at du har ret, og tænkte at der er en anden ting som kan beskade denne nye film serien nu hvor den kommer ud, som du kan se i traileren er de begyndt at sammenline den med Stephenie Meyer bøger og film, og dem har alle vis fået en negativ holdning til har på det sidste, jeg frygter at dette kan komme til at påvirke hvordan denne film vil blive modtaget.

Men glæder mig til at den kommer og håber at den kommer til alle de danske biografer, for det var en fryd at læse den og har nyt den flere gange, det vær spændene med novelle samlingen, gad vide om de vil har tænk sig at lave en række mini film med dem eller om de nogle sinde kommer på en skærm som de fortjener. ^_^

Isabella

Jeg vil give dig helt ret! Det er en stor risiko at sammenligne den så meget, og ligefrem kalde den for den nye Twilight. Det kan godt være det var for at få den gamle fanscare (som ikke kender til Fallen) til at synes om den, men det kan godt være Twilight har en større club af haters, der vil ødelægger det.

Jeg er også så bange for der kommer en update på et tidspunkt som fortæller at filmen er aflyst i de danske biografer! Men jeg krydser fingre for den kommer, og glæder mig vildt til at se den!

Christine

De har ikke på noget tidspunkt sagt at den er aflyst. Men under selve filmen står der at ingen danske biografer har planlagte spilletider. Den skulle have haft premiere i Danmark i torsdags!

Isabella

I know, der står også på IMDB at den skulle have haft præmier i Danmark d. 1. december. Jeg kan bare huske tidligere jeg har ventet på film der skulle komme til Danmark, hvor de til sidst besluttede sig for at den ikke skulle komme i de danske biografer. (The Perks of being a Wallflower).

Anna

Det kan godt være man ser mange film i nutiden, der ligner denne, men jeg tror at den bliver rigtig god. Glæder mig så meget!

Fie

Jeg er vild med film med overnaturlige væsner, men for min skyld behøver der altså ikke at være alt det kærlighedsdrama! Har vi ikke nok af den slags film i forvejen? Jeg var helt vild med Twilight serien, men jeg gider ikke se den samme film igen og igen hvor det kun er nogle få ting der er anderledes.
Kan vi ikke få nogle flere action film med overnaturlige væsner hvor hovedkonflikten ikke er forbudt kærlighed?
Jeg ville f.eks. elske at se en filmatisering af Dæmondræberen! Jo, der er da også kærlighed med, men aldrig så meget at det bliver sukkersødt tvært imod! Synes godt nok at det er ærgerligt at alle fantasy film rettet mod "young-adult" publikummet skal være fuldt med kærlighedsdramaer til højre og venstre, tvivler på jeg er den eneste der har det sådan.

johnny

jeg tror jeg skal kaste op. først ødelage de vampyrerne og nu ødelægger de englene med deres overromantiske bræk. Åh jeg begår selvmord hvis du ikke elsker mig. bu hu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter