Pitt og Cotillards spionromance

Upassende marketingstrategi?
Billede
(© UIP)

Normalt ville vi nøjes med at skrive, at Brad Pitt og Marion Cotillards nye spionthriller Allied har fået en kort trailer, og så nævne lidt om handlingen og baggrunden for filmen. Men virkelighedens nylige begivenheder gør det umuligt ikke at agere sladderspalte for en stund.

Angelina Jolie har nemlig søgt om skilsmisse fra Brad Pitt efter 12 års parforhold og to års ægteskab. Årsagen skulle ifølge rygterne være, at Pitt under optagelserne til 'Allied' har haft en affære med Cotillard.

Udsendelsen af traileren netop nu synes derfor enten lidt upassende eller som perfekt marketingtiming - alt efter hvilken vinkel man ser tingene fra.

Nu skal det siges, at flere medier (bl.a. People) allerede har afskrevet rygtet om en affære som værende grunden til, at Hollywoods mest markante power couple nu går fra hinanden. I stedet skulle årsagen være Pitts påståede temperament og uenigheder omkring opdragelsen af parrets seks børn.

Og nu til filmens plot. 'Allied' handler om to spioner, der under Anden Verdenskrig forelsker sig på en mission, hvor de skal slå en tysk embedsmand ihjel. Efter missionen forsøger parret at blive gift og starte en familie i London, inden en ubehagelig sandhed dukker op til overfladen.

Allied får dansk premiere den 24. november.