Cookie- og Privatlivspolitik

Mads Mikkelsen udfordrer Doctor Strange

Danskeren står for joke i ny superheltetrailer

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Den nyeste trailer til Marvels kommende superheltefilm Doctor Strange går til klingen på duellen med Benedict Cumberbatch som Stephen Strange og Mads Mikkelsen som skurken Kaecilius. 

Traileren fokuserer på en nærmest Inception-orienteret kamp mellem verdener, hvor Mikkelsen og Cumberbatch skiftes til at vise deres evner i virkelighedsforvrængelse. 

Desuden byder traileren på flere scenarier, hvor man kan se Doctor Strange i sin ikoniske dragt.

Doctor Strange får biografpremiere den 28. oktober 2016. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Optakten til denne film har kørt sin stille gang, men nu er det for alvor ved at tage fat. Det har set godt ud fra start af og jeg har virkelig glædet mig til denne film længe - ikke mindst på grund af et genialt cast, men også pga. af at filmen ser ud til at være ramt spot on med hensyn til Dr. Strange stilen.

Heidi

Glæder mig!!!

(...og beder en stille bøn til den danske presse om at lige huske, når medieomtalen begynder for alvor, at det ikke er Mads Mikkelsen der er hovednavnet i den her film)

Horsi

Lige nu kører markedsmaskinen på fuld kraft. Der er jo også invitationer til at se 15 færdige minutter af filmen i IMAX biografer i Nord Amerika den 10 oktober. Ved ikke om det gælder hele verden eller kun US og Canada. Så lige nu er der fuld kraft på. Men hvis du vil undgå for meget Mads Mikkelsen vil jeg råde til at se nyhederne på udenlandske medier. Følger f.eks. Screen Rant og de er meget opdaterede. Der var lange interview stykker fra Feige og Benedict i går. Jeg tror det var markedsdag i går. (Man inventere en stor mængde pressefolk og så siger man vi giver interviews ect. men alle skal udgive samme dag for at skabe buzz). Ikke at jeg tvivler på at du har parabolerne ude.

Heidi

... jeg er skam ude med antennerne, følger bl.a. Marvel på diverse sociale medier, jeg er meget aktiv på bl.a. Twitter og Tumblr, så jeg fik rigtig meget af alle interviews, nye plakater, billeder etc etc i går, da embargoen blev ophævet. Jeg får stort set alle mine film-nyheder fra udenlandske medier.

Og ja, jeg ved godt det med USA og Canada og de 15 minutter, tjek filmz.dk, CinemaxX KBH har samme event d. 11. oktober, med Jakob Stegelmann (ja, ham fra Troldspejlet). Billetterne frigives i dag kl. 17 og det er gratis.

Horsi

Du har helt styr på det lige som mig. Tak for det med at det er i KBH så skal jeg bare finde pengene og tiden til at være der den 11. Den del kan vise sig svær. Jeg kan dog ikke finde det kan du give mig et link? Jeg glæder mig så meget det bliver en vild film.

Heidi

Vær så artig

http://filmz.dk/marvel-og-jakob-stegelmann-byder-paa-gratis-doctor-stran...

Jeg kommer så ikke til KBH, bor i Odense.

Horsi

Du er super duper fantastisk TAK for linket. Jeg har familie i KBH og skal alligevel der over den weekend så måske jeg kan trække det lidt. De siger at billetter ikke kan forudbestilles. Det er da lidt risky at man bare skal møde op.

Heidi

Altså, tror næppe der er noget der har med Benedict at gøre der går min næse forbi ;)

Ej, pjat, velbekomme. Jeg krydser fingre for du kan få det til at passe sammen. Billetterne kan hentes fra i dag, så ja, det er måske lidt et sats når man ikke lige bor i KBH og i nærheden af CinemaxX KBH.

Horsi

Det tror jeg gerne.

Kalender mæssigt kan det lade sig gøre. MEN det med billetten er et problem. Har prøvet at ringe de må intet. Så det er ret svært.

Heidi

Krydser fingre for det lykkes for dig x

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter