Cookie- og Privatlivspolitik

Kubrick møder Gravity

Første trailer til Passengers

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til science fiction-filmen Passengers er blevet offentliggjort. Chris Pratt og Jennifer Lawrence spiller overfor hinanden i filmen, der foregår på et stort rumskib.

Skibet skal transportere tusindvis af mennesker til en koloniseret planet, men efter en fejl vækkes en mand og en kvinde af deres dvale 90 år for tidligt.

Instruktøren af The Imitation Game, Morten Tyldum, står bag filmen, der ud fra traileren ligner et smukt møde mellem Stanley Kubrick og Gravity.

Passengers/The Shining
Bartenderen fra Passengers ved siden af bartenderen, Lloyd, fra The Shining.

Robotbartenderen, spillet af Michael Sheen, ligner unægtelig spøgelsesbartenderen fra The Shining. Selve baren er også holdt i en stil, der minder om Kubricks. 

Det cirkulære rumskib vækker minder om 2001: A Space Odyssey. Selve plottet, der følger to personer, som befinder sig alene på et stort rumskib omgivet af (måske farlige) maskiner med kunstig intelligens følger også i Kubricks tematiske fodspor fra '2001: A Space Odyssey', hvor menneskets fremmedgjorthed overfor teknologi er i centrum.

Gravity/Passengers
Sandra Bullock og George Clooney i Gravity ved siden af Chris Pratt i Passengers.

Men det er ikke kun Kubrick, der har været et tydeligt inspirationsgrundlag for filmen. De elegante billeder fra rummet, og Chris Pratt, der slynges ud af rumskibet, kun holdt tilbage af en tynd snor, slægter 'Gravity' på.

Hvis alt det sættes sammen sammen ender du med høje forventninger til en film, der lægger sig i slipstrømmen på det moderne rumeventyr, hvor vi ikke engang har nævnt referencerne til bl.a. SunshineInterstellar og WALL·E.

Passengers får premiere den 22. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Mange referencer til tidligere sci-fi film: Ja! En spændende historie? Måske. En interessant præmis? Helt sikkert. Uanset hvad man mener om denne trailer, kan man ikke komme udenom at den ser ufattelig flot ud. Well done, Morten Tyldum! Jeg er i den grad klar!

Simon

Der har været store spekulationer om den ville komme ud i år eller blive udsat, men det ser da ud til at de fastholder datoen.

merveuser/959021

Jeg har længe ventet på en trailer for denne film og det ser da lovende ud. Personligt synes jeg den sidste halvdel af traileren var mere interesant end den første, da dette viste lidt mere action og mere af selve historien. Jeg håber sku' ikke det romantiske kommer til at overdøver selve historien.

Et andet problem jeg har med denne er længden af traileren og hvor meget de ender med at vise os, dette er ret populært i hollywood. De er så bange for at folk ikke kommer ind og ser filmene, at de ender med at vise alle højdepunkterne i trailerne.

Jeg ser dog frem til filmen og håber ikke det skuffer :)

Jacob

Der er en masse spændende elementer, men det er lidt overvældende hvor meget den minder om et hav af andre film.

Putte

Det kan også være svært at blive ved med at finde på noget nyt. Alt er jo næsten brugt.

HeleneColor

Teaser traileren opdagede jeg lige inden jeg skulle i seng i går, og på en måde holdte den mig oppe hele natten, næsten...

Har været virkelig spændt på de første levende billeder til Passengers, da jeg har hørt om filmen, i et stykke tid nu - og nu er de her

Traileren er faktisk okay god. Den viser ikke alt for meget, måske afsløre den lidt nogle ting, men wow hvor var det nogle smukke billeder ! :)
- Ser frem til filmen, og ser faktisk meget frem til, at se Lawrence & Pratt spille sammen, da de er for tiden meget omtalte skuespillerer - og så har de sådan nogle herlige personligheder :)

Nikolaj

Ved ikke om traileren blæste mig om kuld, som jeg måske havde håbet på. Men det ser stadig ud som om, at der er gemt en god historie bag den. Så jo jeg har høje forventninger til den.

Katja

Jeg har nærmest angt for rumfilm.. og tanken om at blive 'trapped up there'.. åhh gud.

Men den skal ses, selvfølgelig skal den det!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter