Cookie- og Privatlivspolitik

Episk trailer til Fantastiske skabninger

"Der er hekse iblandt os"

Stem op!
51
Stem ned!
0
(reset)

Den står på masser af magi og episk musik i den sidste trailer til Fantastiske skabninger... og hvor de findes, der netop har ramt nettet.

Tonen er til at begynde med ret let og humoristisk, men skifter halvvejs inde i traileren til en mere storladen stemning. Især Colin Farrells bad guy, Percival Graves, viser sig fra sin mest skumle side i forhold til nogen trailer, vi tidligere har set.

Eddie Redmayne spiller troldmanden Newt Scamander, der ankommer til New York, hvor han ved et uheld slipper sine fantastiske skabninger løs. Det medfører et virvar af griffiner, skyggevæsner og andre overnaturlige skikkelser.

Filmen er baseret på J.K. Rowlings historie, som tager udgangspunkt i samme univers som Harry Potter-fortællingerne. Blot 80 år tidligere.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får premiere den 17. november.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Vanvittig fed trailer, der for alvor får mig med om bord. Spændende at se, hvordan trolmændene har indrettet sig i USA, og de fantastiske væsener ser virkelig flotte ud. Og så ser det da også ud til, at der lægges op til en krig mellem troldmænd og mugglere (eller no-majes), hvilket da altid kan blive episk!

Segoyuser/116755

Trailer er fin giver lyst til at gå i bif, men er filmen nu så god eller tiden må vise det november er vel lige rundt om hjørnet!!! :-))

Mickey

Filmen ser fin ud, men jeg skal ind og se den kun på grund af at Colin Farrell virker så fucking badass i det her univers! Han er en fantastisk skuespiller, og nu lader det til at han endelig for sit store omeback to blockbusteren!
Dertil, så er Redmayne og ham den fede også virelig godt castet :)

Ann-Britt

Åhh, sjældent er november så savnet ;)
Jeg skal bare i biografen, ikke én gang, ikke to gange, men
MANGE gange :)

Wow!
Kom nu, november.
KOM NU!

Rebekka

Er der noget nyt om hvornår man kan købe billetter og herunder også om der kommer forpremiere/midnatspremiere som med de originale film?

Nikolaj

Fantasifuld? Ja, men jeg får ikke mere lyst til at se filmen af at se den, kun teaseren fra April føler jeg ramte en særlig følelse, de sidste to har overhovedet ikke givet mig lyst til at se filmen. Men jeg krydser fingre for, at det kun er trailerne som er noget rodet.

Jacob

David Yates lader til at have smidt alle hæmninger, og vi får et hav af magiske skabninger, som bidrager til udvidelsen af den verden Harry Potter er en del af. Er glad for den danske titel læner sig så meget op ad den originale!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.