Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Fantastiske skabninger

"Jeg vil være troldmand"

Stem op!
418
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til Harry Potter spinoff-filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes er udkommet i forbindelse med Comic-Con i San Diego.

Traileren har langt flere magiske elementer end de første smagsprøver, vi har fået på filmen, og Newt Scamanders undslupne væsner viser sig i fuldt flor.

Eddie Redmayne spiller hovedrollen som Scamander, og blandt birollerne finder vi Colin Farrell, Samantha Morton og Ezra Miller.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får premiere den 17. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Kan godt se og mærke, at denne trilogi ikke kommer til at nå Potter-højderne, men det ligner en rigtig god film det her.
Effekterne er selvfølgelig i top, men jeg bliver mest draget af filmens cast, som bare er eminent! Jeg er specielt glad for at se, at Colin Farrell har fået så stor en rolle i filmen. Har altid ment at han er blandt de bedste skuespillere i sin generation, og han har brug for et comeback nu :)

Maggie Smith

Jeg har som så mange andre gået og glædet mig ekstremt til filmen, men jeg kan godt mærke jeg ikke får den samme gnist i traileren som jeg har gjort med HP filmene. Jeg glæder mig dog ovenud meget til, at blive introduceret i Scarmanders univers og jeg synes også, at der er flere ting som ser lovende ud i traileren. Jeg glæder mig stadig meget og man får da gåsehud, når HP melodien spilles..

Antaeus

Harry Potter var fremragende og den her ser ud til at fortsætte i samme høje standard.

Ann-Britt

Kan man få gysehud selv om det er højsommer og solen skinner fantastisk dejligt?
Oh ja! når man ser sådan en vidunderlig og lovende trailer, som denne, så kan jeg i hvert fald :)

Elsker at det er sommer. Normalt ville jeg sukker dybt over at vide, at der kommer en mørk og kold tid, men nu!
Nu ser jeg (næsten) frem til den :)

Heidi

... og jeg er ellers slet ikke til Harry Potter universet - har aldrig sat mig rigtig ind i det univers - så når en trailer kan vække en mugglers nysgerrighed (ja, jeg ved hvad en muggler er), så må det være gode sager ;)

Jacob

Rowling har skabt endnu en magisk verden i forlængelse af Harry Potter, og Newt Scamander skal nok blive populær ligesom drengen der overlevede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter