Cookie- og Privatlivspolitik

Se Tom Hanks i selskab med Sidse Babett Knudsen

Ny trailer til Inferno

Stem op!
112
Stem ned!
0
(reset)

Den første rigtige trailer til filmatiseringen af Dan Browns krimi, Inferno, er blevet udgivet og kan ses ovenfor.

Kodebryderen Langdon, spillet af Tom Hanks, bliver indblandet i et mysterium, der kan have dødelige konsekvenser for hele verden. Men det viser sig, at Langdon selv er en betydelig brik i menneskejagten.

Ron Howard er tilbage i instruktørstolen, og franske Omar Sy kan også opleves i filmen. Derudover har danske Sidse Babett Knudsen også en rolle som Dr. Elizabeth Sinskey, der kort ses i slutningen af traileren.

Inferno får premiere den 13. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Nu er jeg ret stor fan af både Engle Og Dæmoner og Da Vinci Mysteriet så jeg glæder mig meget til at se hvad Inferno har at byde på :-)

GiwizZeni

Det er måske mere korrekt at sige Babett Knudsen i selskab med Hanks. Men det er da sjovt at de igen er i samme film. 'A Hologram For The King' fra maj måned i år, havde også begge på rollelisten.

Erling

Hvor? :-)

jørgen

der er længe til :(

Mikkel Poulsen

Den ser virkelig ud til og følge bogen meget nøjagtigt mere end Angels & Demons, med Bertrand Zobrist fald fra tårnet i starten af traileren og Professor Robert Langdon's opvågning på hospitalet med en slem hukommelsestab. Og med hjælp af den smukke unge doctor Sienna Brooks aka Felicity Jones hjælp om at redde menneskeheden fra en slem pest inspireret af Dante Alighieri's Inferno, jeg har bogen og må snart få den læst inden filmens premiere. Dejligt der igen er dansk selskab i en Dan Brown film denne gang Danske Sidse Babett Knudsen + de andre gode skuespillere. Omar Sy De Urørlige og Irrfan Khan Life Of Pi, jeg glæder mig virkelig meget til og se den og er spændt på om de efter Inferno filmatisere The Lost Symbol da jeg også elsker den! jeg er stor fan af Dan Brown's bøger og håber på flere i serie og jeg er stor Professor Robert Langdon fan. Denne her skal opleves i IMAX formatet da den er filmet i smukke Italien Firenze / Istanbul!

Jacob

Håber at folk får øjnene op for budskabet i 'Inferno', og med det danske præg er den for os herhjemme lidt ekstra interessant.

Fhexuser/232896

Der er et enkelt klip af hende (2:14), hvor man også kan hendes stemme.

Marie Bille

Det har du helt ret i. Det bliver rettet med det samme :)
Mvh Marie, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter