Cookie- og Privatlivspolitik

Ny animationsfilm fra Disney får trailer

Til søs med Vaiana

Stem op!
101
Stem ned!
0
(reset)

Til vinter inviterer Disney på en rejse til tropiske sydhavsøer. Den første trailer til Vaiana (eller 'Moana' som filmens originale titel lyder) kan ses ovenfor.

Dwayne Johnson lægger stemme til halvguden Maui, der møder pigen Vaiana, og eventyret er skrevet og iscenesat af Disneys mest garvede animations-instruktører, Ron Clements og John Musker.

Makkeparret har tidligere stået bag Mesterdetektiven Basil Mus, Den lille havfrue, Hercules, Skatteplaneten samt Prinsessen og frøen.

Filmen bliver nr. 56 fra Walt Disney Animation Studios. De to næste i rækken er 'Gigantic' og 'Frost 2'.

Vaiana får dansk premiere den 2. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

kan godt være at tegninger betragtes som værende outdatede, men jeg synes sgu ikke at Disney, på samme måde har magien når det kommer til 3D Animation. de har lavet fine film, men tag bare filmene som det ovennævnte makkerpar står bag: Basil Mus, Lille Havfrue, Hercules, og så det undervurderede mesterværk: Skatteplaneten!
Er med på at tingende ændre sig, og dt skal de også...men med måde synes jeg. Jeg hører slet ikke nogle af de episke klassieke kompositioner i soundtracks somd e havde engang. Det var jo noget af dét som gjorde Disney så magisk! Er med på at "Let It Go" har fået en trilliard views på youtube, men den blev, for det første, skrevet med det formål, at skabe et hit -det er en popsang. For det andet, så bliver ALT jo pustet op til større succe nu, hvor sociale medier har taget over. Hvis Klokkeren Fra Notredame kom ud idag, så var ét soundtrack også gået viralt.
ved godtd et virketr som et surt opstød, og at i bare mener at jeg sidder fast i barndommen osv....men jeg synes sgu der er reson i det :/

Setsu

Jeg var selv ret forvirret over valget af Vaiana som nye titel/navn og lavede et indlæg om det på en side der hedder Tumblr.

Åbenbart er der op til flere Europæiske lande der har ændret titlen til Vaiana, fordi der åbenbart er noget andet der hedder Moana i forvejen, som der er copyright på.

Wayne

også navnet på en italiensk pornoskuespiller - måske ikke det bedste for børnene at google ;-)

Thomas

Jeg synes det er meget forkert at man bare ændrer titler på film bare for at gøre det. Moana, Vaiana! Hvorfor? Jeg har søgt på begge navne og med Moana er der mange hits der peger mod sydhavsøer, hvilket giver god mening. Vaiana var mest restauranter.

Jonas

The Rock som veltrænet, polynesisk halvgud - i en tegnefilm?! Den havde de færreste nok set komme - og dog! :P

Ud fra traileren ser filmen vanvittig flot og kreativ ud. Glæder mig meget til at se den! :)

JegELSKERFilm

Først var det Zootopia, der blev til Zootropolis ? Nu er det Moana, der bliver til Vaiana ? Altså hvor fjollet er det lige ? Man skal da IKKE ændre navnet på hovedpersonen ? Navne på personer skal da IKKE ændres på den her underlige måde ? Et bynavn blev ændret til næsten det samme ? Og så troede jeg ikke, at det kunne blive mere tumpet ? Men det her slår rekorden i fjollerier ? Vaiana sikke noget VRØVL, filmen hedder MOANA.

Jacob

Som tidligere nævnt så minder den en om 'Lilo & Stitch', og man får følelsen af at det her bliver en rigtig god historie.

jonas

Skal det forstille at være en joke?

Jacob

Jeg er skam bare enig i den parallel kino.dk selv beskrev i en tidligere nyhed, og ud fra traileren at dømme tegner det bare til at blive en hæderlig animationsfilm.

Wayne

Moana -> Vaiana. Hvorfor???

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.