Cookie- og Privatlivspolitik

Magisk trailer til familiefilmen Peter og dragen

Stort, grønt og børnevenligt

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Disney har udgivet den første rigtige trailer til familiefilmen Peter og dragen

Og modsat den forrige teaser-trailer, er der godt med drage i denne omgang.

Genindspilningen af den knap så velykkede, men hyggelige, film fra 1977 (Peter og dragen Elliott) ligner en kærlig opdatering, og det er svært ikke at tænke på Steven Spielberg og scener fra The Neverending Story, når man ser med.

Filmen handler atter om venskabet mellem drengen Peter og en kæmpestor, grøn drage ved navn Elliott. Bryce Dallas Howard og Robert Redford spiller to generationers skovfogeder, der finder den forældreløse dreng dybt inde i skoven og indser, at han ikke er alene...

Oakes Fegley ses som den unge Peter, mens filmen instrueres af David Lowery, der snart også står bag en live action-genindspilning af 'Peter Pan'.

Peter og dragen får dansk premiere den 13. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Udbudet er efter min smag af de her live-action udgaver alt for stor, men efterspørgslen er tilsyneladende ligeledes umættelig. Af en eller grund rammer den her bare rigtig for mig, og det nytter vel hellere ikke at være mavesur konstant ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter