Cookie- og Privatlivspolitik

J.K.Rowling: ”Mine helte føler sig anderledes”

Nærmere kig på Newt Scamander

Stem op!
92
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan til efteråret se frem til starten på en ny trilogi i J.K. Rowlings magiske univers med filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Forfatteren, der også har skrevet manuskriptet til filmen, fortæller i klippet ovenfor om hovedrollen Newt Scamander, som spilles af Eddie Redmayne.

Der er flere nye klip at finde i den særlige featurette. Bl.a. får vi et kig på flere af de skabninger titlen henviser til, og en forklaring på hvad Scamanders stillingsbeskrivelse som magizoolog egentlig betyder…

Fantastiske skabninger… og hvor de findes får premiere den 17. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Hold da helt op hvor jeg glæder mig til november :)

Ærgerligt at der skal gå så laaaaaang tid før den kommer i biografen, men på den anden side, så er det da rart, her nu om sommeren at vide, at der er noget at glæde mig til når mørket :( igen har sænket sig over Danmark og foråret og lyset endnu ligger så frygtelig langt væk.

Horsi

Den ser spændende ud, det kan godt være at jeg vil tage turen forbi biografen for at se den.

Adam Damkjer

Jeg glæder mig så usigeligt til denne her film! :D Den ser virkelig fed ud! ;)

Mickey

det lyder som om denne trilogi bliver noget mere "amerikansk" produktion end Harry Potter-filmene var det -Altså også en mere politisk korrekt trilogi, som det jo er i Hollywood i disse tider...
Det gjorde virkelig noget ved Potter-filmene, at det, i højere grad var en britisk film. Det hele virkede bare meget mere troværdigt, da skuespillerne ikke lignede modeller, havde mere kant, og generelt bare var på et højere niveau, skuespillermæssigt, end man ser i Hollywood, hvor et kønt ansigt er nok til at blive filmstjerne.
Men okay, regnede heller ikke med at blive positivt overrasket mht. disse film -De kan jo kun skuffe efter Harry Potter-filmene.
Har altid ment, at hvis der nogensinde skulle laves flere film i Potter-universet, så skulle det være indenfor Potter-historien.
Man kunne f eks lave film/bøger om Harry Potter's forældre, og hele den første krig imod Voldemort: Handlingen skulle så centreres omkring Lilly, James, Snape (unge Snape, nu hvor Alan Rickman er død), Sirius, Lupin, Wormtail, Dumbledore og resten af den gamle fønixorden.
En anden mulighed kunne være, at lave film/bøger om Voldemorts liv, og hans transformation fra Tom Riddle, til mørkest herre - Voldemort.
Håber at ét af disse koncepter bliver en realitet, for de kommende Fantastic Beasts-film, tror jeg desværre bliver en skuffelse :/

jørgen

den bliver smuk og farve rig

Jacob

Da jeg første gang hørte om 'Fantastiske skabninger og hvor de findes' (ja, jeg bruger ikke de mærkelige punktummer, ligesom de hellere ikke gør her i underteksterne), så var jeg en smule skeptisk om de kunne proppe nok kød på historien, men det virker til Rowling har tryllet med sine forfatterevner igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter