Cookie- og Privatlivspolitik

Frygten for rumvæsnerne

Se en scene fra Independence Day 2

Stem op!
125
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede set en række eksplosive trailers til den kommende Independence Day 2: Resurgence, men det har været småt med regulære klip fra katastrofefilmen. Det ændrer dagens smagsprøve på.

Klippet indeholder en scene mellem satellitteknikeren David Levinson (Jeff Goldblum) fra den første film og en ny karakter, Dr. Catherine Marceaux (Charlotte Gainsbourg), der forsøger at afkode et mystisk objekt.

Samtalen mellem de to afbrydes af en afrikansk stereotyp (Deobia Oparei), der udgyder en advarsel om, at den underlige genstand har været konstrueret for at skabe frygt hos de, der tidligere har mødt rumvæsner.

Roland Emmerich instruerer igen den storladne efterfølger til hans eget blockbuster-hit fra 1996, og på rollelisten finder vi Bill Pullman, Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, William Fichtner, Jessie T. Usher og Brent Spiner.

Independence Day 2: Resurgence Day får premiere den 23. juni.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter