Cookie- og Privatlivspolitik

My Next Film - starting production this week in Cuba. #autobots #transformers

En video slået op af Michael Bay (@michaelbay) den

Transformers 5 får titel... og den minder om Batman

Se mini-teaseren

Stem op!
207
Stem ned!
0
(reset)

Fortsættelsen til Transformers: Age of Extinction starter i denne uge optagelserne på Cuba. I den anledning har filmens instruktør, Michael Bay, delt en lille teaser på Instagram, der afslører filmens titel.

'The Last Knight' bliver undertitlen på det femte kapitel i den indbringende robot-franchise, der også denne gang har Mark Wahlberg på rollelisten.

Transformers: The Last Knight får dansk premiere den 22. juni 2017, efterfulgt af Transformers 6 i 2018 og Transformers 7 i 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christoffer

Glæder mig.!

Kim

Hvor fedt at være den eneste her der ikke har et problem med Michael Bay, The Turtles eller Transformers...! :-D :-D

Ok så..., Mark Wahlberg er heller ikke MIN yndlings kop te...! ;-)

Husk nu, venner, ALLE film har deres berettigelse hvis bare ét menneske kan li' dem. En film, uanset kvaliteten, er jo et kort men repræsentativt billede af filmhistorien, og det har derfor principielt ingen betydning, om den har et stort eller et lille publikum. Det har kun betydning for dem der tjener penge på filmene, og dem kan vi jo være ligeglade med (medmindre man er misundelig). Vi biografgængere skal bare nyde en film, eller lade være...! ;-)

PS.: I denne forbindelse tror jeg lige, jeg vil slynge et spørgsmål ud til debat på debatsiderne ang. Michael Bay contra andre instruktører, så prøv lige at finde denne, hvis I har en mening I gerne vil dele med os andre...!

God Pinse til alle ! :-)

Rizzo

Jeg skal dælme ikke ha' mere transformers - og slet ikke med Mark Wahlberg på rollelisten.

Niclas Dalby

Det kommer jo ikke som en overraskelse at de bliver ved med at lave disse film: Filmene alene har tilsammen indsamlet næsten 4 milliarder dollars og det er uden at tage salg af legetøj og andet merchandise med.
Jeg har kun set de 2 første og det var nok for mig, men der må jo være nogen, der kan lide dem.

Julius

Hvad er der at sige? Så længe millioner af mennesker ukritisk stiller sig op til Michael Bays sjæleløse cashgrabs, vil Paramount blive ved med at skide kyniske actionfilm ud. Og var Transformers 4 ikke den bedst sælgende film i 2014? Jo, den fik værre anmeldelser end nogle af de andre, men solgte mere end nogensinde før. Det er underholdning til den absolut laveste fællesnævner.

GiwizZeni

Michael Bay er gået fra at være en visuel dygtig instruktør, til at være symbolet på alt hvad der er galt i Hollywood i øjeblikket. Det er så uoriginalt og fordummende.

Jacob

Hvad angår indhold er det en nedadgående kurve for franchisen, så de kan sgu kalde den hvad de vil - nu går det bare ud på at overgå den forrige gigant-eksplosion ...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.