Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer battle: The Nice Guys vs Now You See Me 2

2 x action-komedier

Stem op!
170
Stem ned!
0
(reset)

Der er kommet to nye trailers til de kommende action-komedier The Nice Guys og Now You See Me 2. Men hvilken er bedst? Stem på din favorit forneden.

'The Nice Guys' har Ryan Gosling og Russell Crowe i hovedrollerne som et umage makkerpar, der skal forsøge at finde en forsvundet kvinde. Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) instruerer, hvad der tegner til at blive en ret vild oplevelse.

Efterfølgeren 'Now You See Me 2' introducerer Daniel Radcliffe som udspekuleret, teknisk geni, der narrer tryllekunstnerne The Four Horsemen til at begå et umuligt kup. Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Woody Harrelson, Dave Franco, Mark Ruffalo og Morgan Freeman er blandt de øvrige skuespillere på rollelisten.

The Nice Guys får premiere den 9. juni.

Now You See Me 2 får premiere den 16. juni.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter