Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Star Trek Beyond

Intergalaktiske faderkomplekser

Stem op!
318
Stem ned!
0
(reset)

I år kan science fiction-fænomenet Star Trek fejre sit 50 års jubilæum. I den anledning er den første rigtige trailer til Star Trek Beyond samt en plakat ankommet.

Denne tredje omgang strander Kirk (Chris Pine) og hans besætning på en fjendtlig planet uden håb om at blive reddet, og den rebelske kaptajn må én gang for alle bevise, at han er værdig til at gå i sin faders fodspor. 

Justin Lin har overtaget instruktionen fra J.J. Abrams, mens Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin og Simon Pegg alle vender tilbage sammen med nytilkommere som Idris Elba og Sofia Boutella.

Star Trek: Beyond/UIP

Star Trek Beyond får dansk premiere den 21. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Morten

Hmm, jeg har aldrig set fidusen i ST, for meget snak og for lidt action også våben, faser (er det ikke sådan de hedder) er sgu lidt fesent. Men Beyond trailer ser nu lovende ud, hvis bare ikke er en "dansk" trailer, hvor de viser alt det fede fra hele filmen også resten kun er snak...

Lord

Bare Justin Lin husker det er Star Trek og ikke kedelige FaF

Niclas Dalby

Det her er et tydeligt eksempel på hvad musikken og den rette stemning kan gøre ved en trailer. Den første trailer var forfærdelig, hvor tankerne hurtigt faldt på Guardians of the Galaxy og man aldrig rigtig fik fornemmelsen af Star Trek.
Det her er noget bedre og den skal da ses, men min interesse for selve Star Trek universet har aldrig været så stor.

Jeff

Compared to the first trailer, that one felt much more like Star Trek. Much more heart and character. The first trailer (or teaser) was pants!

Heidi

Det tegner umiddelbart godt, med denne anden trailer (den første var nok mest at betegne som en lille teaser), meeeeen... jeg ved ikke helt hvad det er der gør, at jeg ikke er helt oppe og ringe som jeg var med de to første film. De fik mig så meget på dupperne. Effekterne skal nok være mind blowing og fede i Beyond, men jeg tvivler lidt på den kan nå STID, som er überfed!

Jeg vil dog lade tvivlen komme den til gode, og det skal helt sikkert nok blive en fed oplevelse på det store lærred. Om ikke andet, så kommer der helt sikkert fede replikker fra Scotty og McCoy!

Jacob

Troede at kærlighedsaffæren imellem Spock og Uhura vil blive lagt på hylden, men et kort klip i den nye trailer her viser vist noget andet. Det var ellers en ting som så vidt jeg husker blev kritiseret i 'Star Trek Into Darkness'.

Thomasuser/798445

Tsk tsk, Kino.dk. Selv titlen på YouTube videoen siger det er anden trailer...

ALEX

Er meget spændt, og håber på at blive godt underholdt (Bliver også min første Star Trek i biffen). Dog er jeg pænt sikker på den ikke når på højde med Into Darkness, men den kan måske have sin egen form for charme. Det eneste der bekymre mig er Justin Lin, men lad os håbe han kan bevise han er bedre end Far from furious...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter