Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Inferno

Tredje Dan Brown-film med Tom Hanks

Stem op!
360
Stem ned!
0
(reset)

Dan Brown-filmatiseringen Inferno har netop fået sin første teaser-trailer.

Tom Hanks er tilbage i rollen som litteraturens mest populære professor i symbolik, Robert Langdon, og med sig har han den kommende Star Wars-skuespiller Felicity Jones samt danske Sidse Babett Knudsen (der dog ikke optræder i teaseren).

I den fjerde bog om Langdon, vågner kodebryderen op på et hospital i Firenze med hukommelsestab. Pludseligt er han centrum for en intens menneskejagt, der selvfølgelig hænger tæt sammen med et langt større mysterie, som kun en mand med hans viden kan opklare.  

Filmen er den tredje filmatisering af den amerikanske forfatters bestsellere og følger efter The Da Vinci Code og Angels & Demons. I instruktørstolen sidder atter Ron Howard.

Inferno får premiere den 13. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Januser/14119

Ja, de to første film, var rigtig gode, så håber man jo bare at denne kan leve op til det, for Tom Hanks er en rigtig god skuespiller, senest i "Spionernes Bro".

Mikkel Poulsen

Jeg har bogen og har kun læst nogle sider af den og de var utrolig spændende / nervepirrende. Jeg må hellere læse resten inden filmen den ser ud til og følge bogen meget nøjagtigt end de 2 foregående!

CINEMANDRUP

Når man har læst denne bog fortstår man hvorfor den vil gøre sig super godt på film. En kort trailer, men stadig intens og stemningsfuld. Virkeligt lækkert.

Inger

Er ved at læse bogen. Den er meget spænende. Glæder mig til filmen

Jahangir

Det er den bedste bog skrevet af Dan Brown.

Mega intens og nervepirrende bog. Skrevet lige til en
film. Ser meget frem til filmen.

Jacob

Virkelig en bog der fangede mig, og håber at filmen går linen ud ligesom oplægget.

Mikkel Poulsen

Jeg får helt gåsehud af teaser traileren, den er nervepirrende intens scary med damen med sløret og floden af det røde blod action præget og fyld med fantastiske scener der inkludere referencer til Dante's Inferno som plottet jo handler en del om. Jeg glæder mig jeg er stor Dan Brown's bøger og 2 film så denne her skal helt sikkert ses i IMAX format det samme skulle de gøre med The Da Vinci Code og Angels & Demons få dem til og kører i IMAX formatet 3 film i selskab med Tom Hanks også slutte af med Inferno, jeg har bogen og skal se og få den læst inden filmens Premiere 13 Oktober!! Jeg glæder mig! The Lost Symbol Movie kommer efter Inferno har jeg læst og er igen for 4 gang i selskab med Tom Hanks symbolforsker Professor Robert Langdon!

Wayne

Der er gået ged i kronologien.

Den første bog i serien er Angels & Demons, den næste var The Da Vinci Code - og den blev mest kendt fordi den katolske verden var rystet over påstanden om at efterkommere til Jesus stadig skulle eksistere.

Derfor var det The Da Vinci Code som først blev filmatiseret - og bagefter Angels & Demons.

Tredje bog i serien er The Lost Symbol - og grunden til at de har sprunget den over er nok at det er den dårligste af dem alle.

Derfor har man valgt Inferno, som minder meget mere om de to første.

Spørgsmålet er om The Lost Symbol nogensinde kommer på film?

Mikkel Poulsen

Jeg har læst at The Lost Symbol Movie kommer efter InfernoMovie det har Tom Hanks udtalt. Og det bliver engang i 2018-19 (de havde bare ikke valgt og filmatisere den endnu i hvert fald) men manuskriptet er skrevet de har bare lagt det i skrinlagt

Niclas Dalby

Har aldrig fået læst bogen, desværre, da jeg ellers synes de andre i rækken har været fine fortællinger, hvis man tager dem knap så seriøse.
Jeg har altid været fan af fortællinger omgærdet af mystik og det her ligner ud fra teaseren en fin popcorn film, der, ligesom de andre, hurtigt bliver glemt og ikke set igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter