/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer: Fra Hogwarts til New York

Harry Potter-spinoff får trailer

Stem op!
198
Stem ned!
0
(reset)

Så er det godt nyt til eventyrlige sjæle og fans af Harry Potter-universet. Den første egentlige trailer til Fantastiske skabninger... og hvor de findes er nemlig udkommet.

Eddie Redmayne spiller hovedrollen som troldmanden Newt Scamander, og David Yates - der stod bag de sidste fire film i Harry Potter-serien - vender tilbage som instruktør.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får dansk premiere den 17. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lis

Uha.. den glæder jeg mig godt nok til.. <3

CINEMANDRUP

Sikke en smuk og virkeligt stemningsfuld trailer som rammer Potter universet på bedste magiske vis. Eddie Redmayne virker perfekt til rollen. Dette kunne godt gå hen og genopfinde Potter universet - hvilket der ikke engang er behov for - men så god virker traileren til at være. Der er kun et at sige: WOW. Nom Nom Nom

Hjalteuser/272112

Hej Kino.dk

Hvornår starter forsalget til filmen?

Mvh

Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. En film af den størrelse plejer at få et forsalg, men vi kender ikke datoen. Når vi gør, skriver vi straks en nyhed om det herinde :)

MVH Stine
kino.dk

Nikolaj

Hvis filmen rammer alt det eventyrlige fra Teaseren, så bliver det en kanon film på samme niveau som Harry Potter. Måske endda bedre.

SigneRahbek

Ejjjj den glæder jeg mig vildt meget til at se ...
Savner Harry Potter og den magiske verden, så kom endelig med mere

Jacob

At han bortvises pga. en farlig hændelse på Hogwarts, hvor Dumbledore har forsvaret Scamander er i den helt rette Harry Potter ånd. Elsker desuden hvordan Rowling har valgt at bruge immigrationen som historisk udgangspunkt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter