Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer battle: X-Men vs. Independence Day

Superhelte eller rumvæsner?

Stem op!
407
Stem ned!
0
(reset)

To af sommerens blockbusters er ude med nye trailers, og det er tid til at tage stilling til, om superheltene fra X-Men eller rumvæsnerne fra 'Independence Day 2' ser bedst ud. Uanset hvem der vinder, ser det ikke alt for godt ud for Jordens befolkning.

'X-Men: Apocalypse' sætter mutanterne op imod deres hidtil stærkeste modstander, der har fire såkaldte ryttere under sig til at føre sin plan om totalt verdensherredømme ud i livet.

I 'Independence Day: Resurgence' bliver Jorden invaderet af rumvæsner. Heldigvis har menneskeheden opfundet et nyt forsvar mod angreb fra det ukendte.

Sammenlign de to trailers foroven og stem på din favorit.

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj.

Independence Day: Resurgence får premiere den 23. juli.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linauser/774152

Her kan søde Liam Hemsworth ikke engang redde det ;)

Silja

Gale vs. Katniss, bare en lille smule #TheHungerGames

Forget everything you think you know, you are not students anymore. -X-men

Forget everting you think you know about the games. -Hunger Games

Anonymuser/0

SÅ glad for at Wolverine igen er med, de må bare ik' lave en X-Men film uden ham!!! & heldigvis for hans healing faktor ældes han så langsomt så Hugh J. kan overtage rollen igen uden spørgsmål!!!-Glæder mig mest til X-Men Apocalypse -No Doubt, selvom ID4 2 også ser fed ud.

Jacob

Avengers skal kæmpe imod Thanos, og Justice League møder Darkseid. X-Men gør som de første klar til at gå i kamp mod deres über-skurk, og det ser ud til at blive et slag af episke dimensioner.

Anonymuser/0

Hvornår & hvor optræder Darkseid lige???...Ham har jeg endnu ik' set på lærredet. Men han holder 100%

Jacob

Der var et par ting i 'Batman v Superman' der indikerede Darkseid, men i stedet bliver det som bekendt hans onkel, Steppenwolf. Måske Darkseid gør sin entré i den planlagte 2'er.

Rasmus

Virker det som om vi har fået lidt for mange trailers til Apocalypse. Dette er dog heldigvis den sidste trailer, men synes personligt at de 2 forrige trailere (+ den Super Bowl teaser) var nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.