Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til Doctor Strange

Benedict Cumberbatch i lære som superhelt

Stem op!
278
Stem ned!
0
(reset)

Endelig kom den første trailer til Marvels Doctor Strange.

Benedict Cumberbatchs debuterer som Stephen Strange, hvis liv vendes på hovedet, da en magiker tager ham under sin vinge og danner kimen for en ny superhelt. Magikeren spilles af Tilda Swinton, og oplæringsscenerne får tankerne hen på The Matrix.

Den gode doktor får modspil af ingen ringere end danske Mads Mikkelsen, som kan ses ganske kort ca. 1:11-1:20 inde i traileren, mens Rachel McAdams og Chiwetel Ejiofor også er at finde på rollelisten.

Doctor Strange får premiere den 3. november 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Benedict er perfekt castet, og ligner faktisk ret meget den version af Doctor Strange man husker fra tegneserien.
Derudover, så glæder jeg mgi også til at se Mads Mikkelsen, for han virker umiddelbart også oplagt i sin rolle, og de billeder man har set.....simpelthen fantastisk!

Eneste kritikpunkt er, at de har castet en sort skuespiller som Mordo, og lavet The Ancient One om til en kvinde.
Jeg forstår hvorfor de har gjort det, men det bliver også lige PC nok, og lige langt nok fra tengeserien :/

lisbet

Jeg glæder mig til november,det bliver superfedt!!!

Helle Harder

To af mine yndlingsfilm, så det burde jo give mig anledning til at juble - men scenernes udtryk ligger så tæt op af originalerne at det er mere plagiering end inspiration. Super ærgerligt - men bliver jo nok alligevel nødt til at se den - fordi "don't judge a book by its cover"?

Jokezuser/426720

Nolan and The Wachowskis. Doctor Strange gjorde det her i tegneserierne, lang tid før der var noget der hed Inception eller Matrix. Det visuelle, både med "hængende" byer, og den roterende gang, er som taget ud af nogle Dr. Strange tegneserier, og han går tilbage til 1964.

Nikolaj

Jeg gad godt, at man i den første trailer havde gjort den knap så meget farverig, og mindre intens. Jeg synes klart, at handlingen virker lovende, og jeg skal da se den. Men glæder jeg mig mere til at se filmen nu? Nej, modsat så er jeg mere i tvivl om, at jeg vil se den i biffen. Den ser flot ud, og castet er rigtigt godt. Men giv mig noget mere dybde i traileren Marvel, det er i jo normalt perfekte til. Men blev ikke fanget her.

fie meyer

Glæder mig nu endnu mere sindsygt til november...Og så endda dagen efter min Fødselsdag....så ved i hvor jeg er...Hihi. Ej det glæder jeg mig til.

Skal ha en Sherlock fan med mig hvis jeg kan lokke hende med ind og se den til den tid.

Men den trailer er en af de bedste jeg har set i lang tid.

Horsi

Den ser meget fed ud, meget MEGET fed ud. Alligevel er der noget der bekymre mig. Jeg er usikker på, om scenerne med Mads Mikkelsen og den med New York der deler sig der passer ind i filmen - hvorfor? Jo når man skal se trailers og gætte på om film er gode er der en regel man kan få hjælp fra. Se scenerne og tænk over om de passer i kontekst. Det har jeg svært ved at se med de to scener. Stadig GLÆDER MIG.

CINEMANDRUP

Har glædet mig som en lille dreng til juleaften på denne trailer og hvor er det en vidunderlig gave at åbne og endelig se den.

Benedict Cumberbatch som Dr. Stephen Strange. Hvad mere er der behov for at sige:-) Det bliver magisk godt og en rolle som han i den grad kan fylde skoene ud i er jeg slet ikke i tvivl om.

Hvor er det en vild og super intens trailer og det er materiale som dette der netop beviser, hvad det er Marvel gør rigtigt og tager føringen på. Det er simpelthen en vanvittig og stemningssættende trailer og smukt udført til sidst med at skimte ham i uniformen med ryggen til uden at afsløre hele outfittet endnu. Har set traileren et par gange nu og dette bliver en film som nok lokker mig i biografen mere en en gang for at se den:-)

HeleneColor

Og er giga meget spændt på Benedict Cumberbacths præsentation som Doctor Strange !!!:D

Jacob

Den her trailer beviser endnu engang hvorfor Marvel Studios er førende på feltet, og Benedict Cumberbath er som skræddersyet til rollen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter