Cookie- og Privatlivspolitik

Warcraft-krigen er begyndt

2 smagsprøver på fantasyfilmen

Stem op!
92
Stem ned!
0
(reset)

Blizzards computerspil 'World of Warcraft' har 5,5 mio. spillere og er det største onlinespil af sin slags. Til maj kommer filmatiseringen af det populære spil, og nu er der kommet to nye tv-spot fra filmen.

Som fans af Warcraft-spilserien (der også indbefatter tre strategispil og et mobilt kortspil) vil vide, fokuserer plottet på krigen mellem mennesker og orker, men tager ikke en af racernes parti. De to smagsprøver, der kan ses foroven, viser optakten til det store slag.

Duncan Jones (Moon) instruerer, og på rollelisten ses bl.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky og Daniel Wu.

Warcraft får dansk biografpremiere den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ian

Der er en historie bag krigen, Horsi Hul' dan har fået en masse orker til at drikke mannoths blod fel blood så du bliver til fel orcs. gul' dan prøver vidst at overtage verdenen og de orker der ikke er har drukket fel blood kæmper for deres folk men de kan ikke gøre det alene. de har brug for mennesknes hjælp.

Horsi

Det lyder spændende, og jeg skal da også ind og se det. Jeg må håbe at de forklare det hele for en der ikke kender universet (ja vi findes faktisk). Jeg håber at det bliver en spændende og storslået oplevelse.

Niddelajuser/663996

Hvis du vil læse lidt om hvad filmen kommer til at handle om så kan du gå her ind > http://wow.gamepedia.com/First_War
Men vil dog anbefale at du ikke læser meget mere end prelude af hensyn til spoilers osv.

Horsi

Det vil jeg gøre ved lejlighed, mange tak.

Horsi

Nu ved jeg at jeg kommer til at gøre nogle folk vrede for at sige dette men. Jeg er enig i at det ser flot ud, men jeg er virkelig tvivlende over for historien. Når jeg ser klips og trailers plejer det sammen med plot beskrivelsen som regel nok til at give en god ide om hvad handlingen er. Her har jeg endnu til gode at opleve at de faktisk kan skrive en god og sammenhængende historie. Alt jeg pt. har set er orker og mennesker der kæmper imod hinanden og kæmper ... og kæmper. Ingen forklaring på hvorfor, ingen forklaring på hvor de kommer fra, hvordan verdenen er skabt osv. Jeg er faktisk ikke engang sikker på hvem der hovedpersonen. Pt. har jeg kun set en masse forskellige personer der af og til snakker. Alt i alt skal jeg nok se den, jeg synes bare at det ligner at der er et kolossalt hul i historie fortællingen.

Noobcake

nogle plebs kan godt lide at få fortalt hele filmens plot i traileren.

Horsi

1. Vil du være sød ikke at skrive nedværdigende om min intelligens? Jeg prøver sagligt at forklare min bekymring om filmen. At være i stand til at rejse kritik af et produkt er en vigtig menneskelig evne.

2. Nej jeg beder ikke om alle twist og drejninger om historien. Jeg har skam gået ind og set film der har overrasket mig og jeg kan også lide det. Nej jeg beder bare om en grundforståelse af hvad filmen handler om. Jeg beder bare om at få forklaret hvorfor eller hvad de kæmper om. Alt jeg pt. har set er at de to racer ikke kan lide hinanden og derfor slås. Fint hvis det var et action brag men det er tydeligvis et forsøg på at indføre folk som mig i en verden de ikke er bekendt med. Så er man nød til at diske op med lidt mere end orcerne og menneskerne kan ikke lide hinanden = The End.

Kasperuser/843194

Warcraft historien er ekstremt dybdgegående. Hver eneste af de hundredvis af racer der findes i Warcraft lore har hundredvis af siders baggrundshistorie, men ingen slår nok orkernes historie.

De trailere der er ude viser absolut ingenting om fortællingen mellem mennesker og orker i Warcraft. Traileren er blot endnu en hollywood trailer der kun prøver at vise filmens CG, stemning og "episkhed" :)

Den periode de viser i denne film er muligvis ikke den mest spændende i hele Warcraft lore, men det er nok det som de fleste forstår. Også folk der ikke kender til Warcraft. Orkere og mennesker er til at forstå :)

Horsi

Jeg tager gerne dit ord for gode vare. Jeg har selv mødt yderst spændende universer inden for fantasy som nok vil være svære at filmatisere. Hvis det ikke er meningen at jeg skal forstå så meget før filmen må jeg bare vente. Personligt synes jeg bare det er irriterende at de ikke giver lidt mere på historien. Det kan være jeg i stedet skal sætte mig ned og sætte mig ind i verdenen.

Anders

den fantasy epic, vi har ventet på siden Ringenes Herre. Jeg ser for første gang en seriøs mulighed for det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter