Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Tarzan-film er langt fra Disney-versionen

Voldsom trailer til The Legend of Tarzan

Stem op!
97
Stem ned!
0
(reset)

Live action-filmen Tarzan bliver bestemt ikke en filmatisering af Disneys animationsfilm fra 1999. Dette slås endegyldigt fast med en ny dyster trailer.

Warner Bros. har istedet valgt at filmatisere Edgar Rice Burroughs klassiske bog med en god mængde volsomme kampscener. Den nye trailer afslører tilmed, hvordan Tarzans far døde, samt at jungle-manden som voksen rejser tilbage til civilisationen for derefter at vende tilbage som abernes konge.

I titelrollen ses svenske Alexander Skarsgård overfor den ligeledes nydelige Margot Robbie som Jane. Harry Potter-instruktøren David Yates står bag, mens Christoph Waltz og Samuel L. Jackson er på rollelisten på hver sin side af stridighederne.

The Legend of Tarzan får dansk premiere den 14. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Tror den minder mere om den Tarzanfilm som hed Greystoke, hvor Christopher Lambert havde rollen som Tarzan/Greystoke

Antaeus

At den ikke ligner Disneys Tarzan. For Disneys Tarzan er bestemt ikke min favorit. Men det kommer sig jo af at jeg er vokset op med Johnny Weismüller og en langt mere hårdtslående Tarzan fra tegneserierne med Russ Mannings Tarzan som en klar favorit.

Sten

Jeg håber på og regner med, at de får pudset effekterne op, for i starten og slutningen af traileren, ser aberne lidt for animerede ud. Men det er jo set før, at de retter op på sådanne ting til den endelige biografversion.

Wayne

Skarsgård ligner afgjort den almindelige forestilling af Tarzan, langhåret og skægløs. Det er ligesom med Robin Hood, hvet 10'ende år skal vi have mindst en ny version.

Mon Christoph Waltz kun får tilbudt skurkeroller?

Segoyuser/116755

Jeg må skrive at en af favorit Tazan er den med Johnny Weissmuller....og der er lavet vildt mange film om Tazan..

Wayne

Nu lavede Johnny Weissmuller jo hele 12 film med Tarzan, så der er nok at tage af ;-)

Ja man må sige han har været ret populær - totalt er der vel lavet tæt på 100 film om ham.

Carsten Gottliebuser/133896

selvfølgelig er det langt fra Disney versionen da det er deres ærke-rivaler fra Warner Brothers og af samme grund så skal de jo også lægge afstand fra Disney.

Jacob

Jeg er ikke komplet overbevist om at Alexander Skarsgård virkelig ER abernes konge, men visuelt lader den til at være ligeså imponerende som Disneys 'The Jungle Book'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.