Cookie- og Privatlivspolitik

I Finland laver de ikke lektier

Klip fra Michael Moores nye dokumentar

Stem op!
65
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første vise et klip fra Michael Moores nyeste dokumentar, Where to Invade Next, med danske tekster.

Selvom titlen lyder som en kritisk afdækning af amerikansk forsvarspolitik, er der tale om noget helt andet. Michael Moore har nemlig været på studietur i diverse lande, som han mener, USA kan lære noget af.

Finland er et af disse lande, for vores nordiske brødre har verdens bedst uddannede elever. Moore har sat sig for at finde ud af hvorfor, og som man kan se i klippet foroven handler det om afskaffelsen af lektier. Noget danske skolebørn sikkert er ret misundelige på...

Where to Invade Next får premiere den 14. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.