Cookie- og Privatlivspolitik

Forårets mest skræmmende trailer?

Sluk ikke lyset!

Stem op!
143
Stem ned!
0
(reset)

Traileren til filmen Lights Out er udkommet, og den er ikke for de mørkerædde.

Gyseren er baseret på en kortfilm af svenske David F. Sandberg, der for tre år siden gik sin sejrsgang på de sociale medier. Her kan du se det orignale forlæg.

Samme Sandberg står bag spillefilmsversionen, der til sommer skal kæmpe med Nattens dæmoner 2 om at levere sæsonens mest skræmmende tur i biografen.

Lights Out får dansk premiere den 21. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

James Wan forstår at producere et godt gys. Han har øjne for godt materiale og endelig ser det ud til at der kommer et godt gys i biffen igen med denne. Fantasien sættes igang, stemningen er skøn og du drages ind i universet med det samme. Hvad er der ikke at lide:-)...... nåh ja at man bliver bange selvfølgelig, men jeg elsker nu et rigtig godt gys. Skræmmende godt potentiale.

peter

Kunne det være muligt at den her film kunne gå hen og blive verdens mest uhyggelig film nogensinde?? En ting er sikkert den skal i hvert fald ses..

Camie

Allerede da jeg så kortfilmen, som filmen er baseret på, blev jeg imponeret over hvor få effekter, der skal til for at sætte gang i din fantasi.

Jeg kan nu efter at have set traileren lige så godt sige at den film kommer jeg aldrig til at se. Det er den simpelthen for uhyggelig til.

Janni

Jeg har lige set traileren og jeg er allerede bange og der skal ellers meget til at skræmme mig.

Den film er et Must See, men venter til den kommer på DVD, da det bliver for uhyggeligt i biografen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.