Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Ben-Hur

Episk smagsprøve

Stem op!
108
Stem ned!
0
(reset)

Ben-Hur kommer til efteråret i en ny version, og den første trailer er netop landet online.

Filmen har Jack Huston i titelrollen som den jødiske adelsmand Juhah Ben-Hur, der bliver forrådt af sin romerske stedbror, Messala (Toby Kebbell). Efter fem år som slave vender Ben-Hur tilbage for at få hævn.

Danske Pilou Asbæk har rollen som det romerske præfekt Pontius Pilatus, og filmen er instrueret af Timur Bekmambetov, der er kendt for sine visuelt betagende actionfilm som Wanted og Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Ben-Hur får premiere den 1. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

... Dermed sagt, så ser dette remake meget, meget overfladisk og poppet ud, dømt ud fra traileren. Kan stadig være filmen er go', men har aldrig været en jeg så frem til.

Viktor

Alt hvad der var fedt ved den originale Ben Hur er bare fjernet her. Den oprindelige historie er bare skåret ind i små bidder som er tilfældigt sat sammen i en 2016 udgave for bare at lave en ny B-film. Virkeligt skuffende at tage en så fed film og lave en så dårlig remake. Shame on you Hollywood. Hvis folk ikke har set den oprindelige Ben Hur, så se den og drop denne her B-films version i biograferne.

Nikolaj

Men hvor virker karakterene kedelige. I den klassiske udgave er karakterene rigtigt dybe, og har udstråling. Her virker de alle en smule utroværdige.

Jacob

Må indrømme at det indledende søslag havde en nedslående lighed med den knap så mindeværdige '300: Rise of an Empire', og synes måske at man har fokuseret lidt for meget på actiondelen. Det kan godt være at jeg bare er lidt gammeldags, og må erkende at film i dag simpelthen skrues anderledes sammen.

Dunbar

Den Ben-Hur, som jeg kender og elsker, har da actionsekvenser og det hele, men det er relativt få minutter i forhold til, hvor store dele af filmen egentlig er dialog- og karakterdreven.

Jeg håber, at denne film ikke skuffer, men jeg kan ikke undgå at tænke, at den skuffer i sidste ende alligevel.

Jacob

Generelt elsker jeg den slags film fra den tid der gav plads til fordybelse, men det her virker desværre som endnu en adrenalinrettet film, der forlader sig alt for meget på moderne CGI-effekter. Jeg var meget spændt på den her første trailer, men forventningerne er nærmest allerede nu blevet punkteret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.