Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Der kommer en dag

Velkommen på børnehjemmet Gudbjerg

Stem op!
445
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første vise traileren til det danske drama, Der kommer en dag.

Jesper W. Nielsens film behandler et mørkt kapitel i dansk historie, og har bl.a. Lars Mikkelsen, Sofie Gråbøl, Lars Ranthe, Søren Sætter-Lassen, Sonja Richter og David Dencik på rollelisten.

Vi befinder os i 1967, hvor brødrene Elmer og Erik på henholdsvis 10 og 13 år, anbringes på børnehjemmet Gudbjerg, efter deres mor bliver syg. Her udøver en barsk forstander sin magt uden nåde, og snart begynder de to drenge at drømme sig væk og planlægge deres flugt.

De to hovedroller spilles af spillefilmsdebutanterne Harald Kaiser Hermann og Albert Rudbeck Lindhardt, og stemning samt tema leder tankerne hen på en anden dansk film, nemlig Drømmen, der også handlede om pædagogiske overgreb helt op i 1960erne.

Der kommer en dag får premiere den 21. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
hyldeblomstuser/669421

Det ser ud til at være en meget vigtig og vedkommende film. Jeg har lige genset "Eksperimentet" med Ellen Hillingsø, da jeg gerne ville vise den for min datter på 14 år. Den er også i stil med "Drømmen". Mon ikke den her film vil vise sig at være mindst lige så minderig, stærk og sørgelig. Jeg er sikker på, at man vil få meget ud af denne film.

Lisuser/500714

et must at se denne film - kan næsten ikke vente

Lindby

Jeg er helt overbevist om at denne film er fantastisk. Jeg tror simpelthen ikke jeg vil kunne holde ud at se den. Der var for meget ondskab dengang

nikolajuser/940570

kan ikke beskrive hvad jeg syntes om den film...

fantastisk er et alt for småt ord til at beskrive den trailer..

kan ikke vente med at se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter