Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste trailer til Batman v Superman

Fokus på Nattens ridder

Stem op!
162
Stem ned!
0
(reset)

Mængden af trailers, klip og andet marketingmateriale fra Batman v Superman: Dawn of Justice har været imponerende over den seneste tid, men nu ser det ud til, at vi får den allersidste trailer inden filmens premiere.

Traileren fokuserer til at begynde med på Batman, der nedlægger en række fjender i vanlig overlegen stil (hvem tager en kniv med til en kamp mod Nattens ridder?). Derefter præsenteres Bruce Waynes motivation til at gå i kamp mod selveste Superman, og resten af traileren overtages af en voice over fra Lex Luther.

Ben Affleck har som bekendt rollen som Batman, Henry Cavill spiller Superman, og Jesse Eisenberg er den nye Lex Luthor.

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere den 24. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Kunne set ikek forstå hvorfor så mange var i mod Ben Afleck fra starten, for jeg syens faktisk han liner Bruce Wayne fra tengeserierne meget mere, og nu ser vi jo at han virkelgi kan bærer rollen som Batman også :)

Problemet er bare, at de har castet Gal Gadot som Wonder Woman...er godt nok bange for at dét alene kommer til at ødelægge filmen :o

Jacob

Uret tæller ned til et af de længst ventet møder imellem superhelte, og spørgsmålet er hvor meget deres indbyrdes kamp fylder i filmen, inden de tager det første spadestik til Justice League.

Christian

- og med det mener jeg, at så mange er kommet med den der "åååååh hvor plat, hvordan ville det nogensinde være en fair kamp mellem superman og batman!? Batman har ikke en chance". Her til sidst ses det at batman pludselig stopper supes slag, så nu handler det ikke længere om at det er plat og unfair, derimod er spørgsmålet: hvordan fanden kunne batman stoppe hans slag!? Interessant. Det er jeg nød til at se hvordan udfolder sig! :)

Det skal siges at jeg hadede den sidste trailer med Doomsday. Den her trailer er til gengæld rocker fed! Ben Affleck virker helt sinddssyg sej i Bruce aka batman rollen! Der er mange som kommer til at sluge deres ord i sig igen - hvis ikke allerede (fryd).
Jeg er dog meget, meget bange for den vil blive skod og ekstremt rodet, udelukkende pga Snyder, jeg forventer det nærmest. Men ses det skal den sgu! IMAX baby!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.