Cookie- og Privatlivspolitik

Ulrich Thomsen: "Jeg kunne aldrig bo i kollektiv"

Om sin nye film, nøgenhed og Thomas Vinterberg

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Ulrich Thomsen spiller hovedrollen i den danske film, Kollektivet, kunne han aldrig selv drømme om at befinde sig i et bofællesskab.

Det var bl.a. det, vi talte med den 52-årige skuespiller om. Vi kom omkring hans nye film, om at være nøgen på lærredet, og om igen at arbejde sammen med Thomas Vinterberg, der også instruerede gennembruddet Festen.

Deres nye fælles projekt har allerede fået hæder i den forstand, at den skal dyste om hovedprisen på Berlinalen i næste måned.

Kollektivet får premiere den 14. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
lisbet

super film!Med en masse intryk fra den tid og ja den sjove og den alvorlige! ja jeg så den som testfilm ,det er jo lang tid siden, så godt at se det færdige resultat. Håber at den vinder noget i Berlin til Februar

Number 9

Ahr... Er ham Ulrich ikke lidt gammel til den rolle? Jeg mener, han er født i 1963, så han var jo selv barn og ung i 70'erne og nu skriver vi 2016. Jeg har ikke det fjerneste imod Ulrich, men ville man som 53-årig have et barn og forsøge at oprette et kollektiv i 70'erne? Tror det ikke, men nu var jeg jo heller ikke selv 50 år den gang.

(Bonusinfo: Min datter går forresten på samme skole, som Ulrich gjorde som barn + at jeg tilfældigvis også har arbejdet sammen med Trines mor en del år:) )

Simon

Jeg så filmen sidste år, den er inspireret af Thomas Vinterbergs egne oplevelser som barn/ung i kollektiv. Ulrich Thomsen spiller en universitetslektor (formentlig inspireret af Søren Vinterberg Thomas'far) og passer fint til rollen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter