Cookie- og Privatlivspolitik

Hvilken side er du på?

2 tv-spots til Batman v Superman

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Bruce Wayne og Clark Kent har hver deres syn på tilværelsen, hvilket to nye tv-spots til Batman v Superman understreger.

Første spot giver ordet til Superman (Henry Cavill), imens det næste lader Batman (Ben Affleck) tale sin sag. Hvem der har det bedste argument for at betvivle den andens hensigter er op til modtageren.

Se filmens helt nye plakat via linket nedenfor.

Batman v Superman får premiere den 24. marts.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
shadi

prøv og tænk vis thor og superman vis de skal slå på hinanden så ha de begge være død ;-)

Mikkel

Nøj hvor jeg glæder mig til at se denne film. Jeg har kun hørt godt om den, og det varer gudskelov ikke længe, før jeg skal en tur i biografen. Som gammel fan må jeg nok indrømme, jeg er en smule på Supermands side, men håber på en fremragende film.

Mustafauser/642833

Jeg troede faktisk at jeg ville glæde mig mere over Civil War end BvS men det viser sig at det er lige omvendt.. :)

Go Batman! Go BvS :)

Dunbar

Har altid været mere til Batman end Superman, men bare filmen er god! Eller i det mindste lige så god som Warner Brothers' animerede udgave. Den var virkelig god, og det bliver interessant at se, hvor meget der lånes eller genbruges af historien i denne version.

Wayne

Og jeg håber i den grad at den kommer til at vinde - og ikke drukner i effekter.

Jacob

Jeg synes grundlaget for hvorfor de to går i flæsket på hinanden er spændende, og ser frem til hvor de i stedet bliver allierede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.