Cookie- og Privatlivspolitik

Første levende billeder fra Wonder Woman

Og et kig på Justice League

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

De første klip fra superheltefilmen Wonder Woman udkom i nat dansk tid, og det ser lovende ud for DC Comics’ legendariske heltinde.

Klippene, der i nat blev præsenteret i tv-programmet 'DC Films Presents the Dawn of the Justice League', viser små bidder fra filmen, der foregår under Første Verdenskrig med Gal Gadot i titelrollen som Amazone-krigeren.

Korte interviewbidder med Gadot, Chris Pine og folkene bag (bl.a. instruktøren Patty Jenkins) understreger, at det ikke er hvem som helst, der nu bringes til det hvide lærred.

Desværre vises der ikke scener med filmens danske bidrag, Connie Nielsen, hvis medvirken blev offentliggjort tidligere på ugen.

I samme tv-program blev tre af Wonder Womans superkolleger præsenteret - The Flash, Aquaman og Cyborg - dog uden regulære klip fra hverken deres egne film eller den opsamlende Justice League. Vi kan imidlertid glæde os over en koncepttegning af hele holdet.

Warner Bros.

Wonder Woman får premiere den 29. juni 2017.

Justice League får premiere den 16. november 2017.

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Number 9

Premiere i juni 2017!?

Premiere i november 2017!!!?

Det er da noget af en teaser at tale om sådanne lækkerier i så god tid. Øv oss... ;)

Mickey

Altså, filmen er skam fin nok ud, men Gal Gadot er totalt fejlcastet!!!!! Er bange for at det kommer til at ødelægge filmen, specielt fordi Gal SKET ikke ligner en kriger, og har ingen karisma overhovedet :/

Mikkel Poulsen

Ikke nok med at vi snart får Batman V Superman Dawn Of Justice 24 Marts og Suicide Squad til 4 August også Wonder-Woman 29 Juni 2017, samt Justice League Part 1 også i 2017 men en ting undrer jeg mig dog over er at de skulle have lavet Wonder-Woman filmen først får den tager begivenheder i 1 verdenskrig. Og før begivenhederne i Batman V Superman Dawn Of Justice men når whatever jeg glæder mig fucking meget til Superhelte årene 2016-2017-2019 jeg elsker Wonder-Woman og gælder mig til og se hende komme til den store skærm for 1 gang i skikkelse af lækre Gal Galdot men jeg håber senere på året at vi får eksklusiv flere smagsprøver på Wonder-Woman filmen 2017 med en teaser trailer!!

Jacob

Det er umuligt ikke at sammenligne med Marvel, men Warner Bros. har forhåbentlig lært af kritikken omkring 'Man of Steel'. At Wonder Women tager sin begyndelse under 1. Verdenskrig, så kan jeg ikke lade være med at tænke på Captain America, der kom til i 2. Verdenskrig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.