Cookie- og Privatlivspolitik

Velkendte karakterer i traileren til Turtles 2

Bebop, Rocksteady og Casey Jones

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 har fået sin første trailer, der er en to minutter lang ekstravaganza af padde-jokes, vilde stunts og Michael Bay-eksplosioner.

Traileren introducerer os også for velkendte karakterer som Shredders to muterede håndlangere, Bebop og Rocksteady, og hockeymaskebærende Casey Jones.

På en eller anden måde virker det hele en smule mere tro mod universet sammenlignet med den første film, der især blev kritiseret for designet af de fire ninjaskildpadder. Dem er der dog ikke lavet om på i efterfølgeren.

Megan Fox, William Fichtner og Will Arnett er med igen, mens Tyler Perry og Laura Linney tilslutter sig action-eventyret. Michael Bay vender atter tilbage som producent, og instruktørjobbet er overladt til Dave Green (Earth to Echo).

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 får premiere den 2. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Jeg elsker den 1 (Teenage Mutant Ninja Turtles 2014) og efter at have set stills fra denne her så kaldte Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out Of The Shadows 2016, var jeg lidt skeptisk omkring historien med de nye skurke osv henholdsvis med det samme cast fra 1'eren. Men så efter at have set den 1 trailer i går på de der 2 min og et eller andet sek, må jeg ærligt indrømme at jeg har tabt kæben den har alt fede stunts kick ass skurke bebop rocksteady også den nye casey jones som nok Megan Fox bliver forelsket i, nøøj hvor jeg glæder mig den står på listen over 2016 mest ventede film for mig efterfulgt af andre spændende film jeg ser frem til i det nye år. Men denne her glæder jeg mig vildt meget til lad det snart blive 2 Juli 2016 mit skildpadde skjold kan snart ikke mere, det revner af spænding den skal ses i 3D mon ikke at om 3 år de vælger og smide en Teenage Mutant Ninja Turtles 3 2018 på skrivebordet ?

KK

Her er et lille udlæg af teksten:
der især blev kritiseret for designet af de fire ninjaskildpadder. Dem er der dog ikke lavet om på i efterfølgeren.

Øh har i set traileren??

De er i den grad anderledes. tjek efter 5 min og 3 sek i den her video og se den kæmpe forskel! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=5IzalRWsP54

De er mere tegnefilmsagtige, mere farverige og ligner endnu mere en rigtig TURTLE!

HÅBER DEN KOMMER I DE DANSKE BIOGRAFER TIL SOMMER ALT ANDET VILLE VÆRE EN SKUFFELSE! Kan endnu ikke se den på IMDB i forhold til dansk premiere!!! Kan dog se der står den 2. juni i kommende film her men under teksten her skriver i 2. juli?? Går udfra det er en fejl?

Men det ser virkelig fed ud og er sikker på den er langt bedre end den første! Årets mest ventede film fra min side! :)

Jian

Drop Bay-Hatet! Den ser virkelig fed ud! Det er trods alt TMNT som altid har være målrettet mod den yngre målgruppe eller for dem som vil se action, og det har den!

CINEMANDRUP

Ud fra traileren at bedømme ser der ud til at være brugt rigeligt med tid og kræfter på en masse af vores velkendte ikoniske karakterer - hvilket selvfølgelig er super godt. Men hvis der er brugt så meget tid på at give os de figurer vi gerne vil se kan tanken ikke lade være med at gå på om historien så er faldet i baggrunden.

Vi ved alle at der vil være rigeligt med god action i denne film og bare der nu ikke er kamp om skærmpladsen for ikke nok med at Beebop og Rocksteady er på banen, så får vi også Casey Jones i egen høje person og så står Baxter Stockman også tilmeldt rollelisten og så ved vi jo at Shredder er skal være der.

Når det så er sagt, så ser det SKU MEGET BEDRE UD end den første fra reeboot starten. Stilen i denne trailer virker til at passe mere til Padde universet. Er ret så spændt på hvad de hiver frem fra Turtles universet og hvilken tilgang/historie der skal drive denne film. Men helt Sikkert et must for enhver tro padde fan

Jacob

Spørgsmålet er hvor seriøst man skal tage universet, men ud fra traileren ser det bedre ud end den første. Håber mest på en mere interessant historie, men tvivler på det er der kræfterne er brugt.

Jakob

Ser klart bedre ud end den første, men trailere har det med at vise det bedste af filmen.

Nikolaj

Jeg var ikke fan af nummer 1, men nu med en ny instruktør. Og ihvertfald lovende trailer. Ser jeg frem til den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.