Cookie- og Privatlivspolitik

Batman taber masken i ny teaser

Nyt kig på Batman v Superman

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Zack Snyders kommende superheltefilm, Batman v Superman, stiller spørgsmålstegn ved stålmandens guddommelige evner. Bør han leve blandt mennesker?

Supermans største kritiker er Bruce Wayne, der selv har et alter ego i form af Batman, og i dagens nye teaser får vi sat de to fjender op imod hinanden. Det ser ikke godt ud for nattens ridder.

Batman v Superman: Daw of Justice får dansk premiere den 24. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Klippet virker dejligt intenst og stemningsfuldt, men kender jeg Znyder ret er der noget som lugter i kulissen. De knælende undersotter overfor Superman er helt uvant og slet ikke i hans stil og som flere har påpeget kunne det måske give antydningen af at det er et muligt drømmescenarie i filmen.
det bliver spændende at se.

Mickey

Det ser ekstremt fedt ud indtil videre, både visuelt og skuespillermæssigt -tror Ben Affleck kommer til at tage røven på alle ;)
Men eneste bekymring er, at Gal Gadot kommer til at falde totalt igennem i rollen som Wonder Women. Karakteren er fantastisk, men Gal ligner SLET ikke Wonder Women, og der er heller ikke noget "tough" over hende -hun ligner mest af alt en indisk barbiedukke :/

Lassicuser/582638

... og FEDT klip! Jeg elsker stemningen og hvis hele filmen formår at holde fast i denne stemning så kan jeg ikke se hvordan det kan gå galt. Ben Affleck får efter sigende ros til skyerne for sin præstation som Batman og jeg tror personligt også at han er det helt perfekte valg til rollen.

Glæder mig til onsdag aften!

Christian

Jeg har en teori om, at det her lille klip vi ser i virkeligheden er en drømme-sekvens i filmen, fra Bruce Waynes side af (bare spekulation). Der er noget ved det som "lugter" af dette. Hvorfor?

- Det ville være klassisk Snyder.

- Det hele hænger meget godt sammen med den udadtil blinde frygt som Bruce/Batman i virkeligheden har for Superman. Han er en "falsk gud", med en skræmmende og ukontrollerbar kræft.

- Hele måden hvorpå de der soldater bøjer sig i støvet for superman, set fra Batmans synsvinkel, understreger totalt Bruce's egen frygt.

- Der er også noget helt forkert omkring den måde hvorpå Superman kommer gående hen imod den umiddelbart forsvarsløse batman, alt imens han bærer på det der pisse hadesfulde indebrændte blik, som er meget ulig superman, og faktisk mere lig batmans stil; IGEN, afspejles Bruce Waynes egen karakter i det hele. Jeg tror hele lortet bygger på underliggende metaforer her, som Bruce selv må komme til klarhed omkring senere i filmen.

- Jeg tror på, at Batman bliver gennemtæsket og holdt til fange i en eller anden ørken, af supermans "undersotter". Dette er dog ikke ens betydning med at det er noget Superman har beordret (det tvivler jeg faktisk meget på) På et eller andet tidspunkt, mens Batman hænger der og "sumper" i sine egne tanker, der kan jeg sagtens for mig se Zack Snyder inkorporere en drømmesekvens som viser ovenstående. Men vi får af se :-)

Wayne

De knælende "undersotter" er i den grad udenfor Supermans karakter, så det er en umulig situation.

Christian

- og dette kunne godt eliminere drømmescenariet. Man så i den forrige trailer et klip, hvor superman knæler ned foran Lex Luthor. Dette åbner op for en anden teori:
Kunne det måske tænkes, at Lex får superman under sin kontrol i en portion af filmen, takket været en eller anden form for kryptonit? Superman har nemlig det eksakt samme sure fjæs på i denne sekvens hvor han knæler for Lex, som han har under scenen hvor han går hen og river masken af batman. Er der noget mind-control involveret her? Jeg tænker, at han sgu nok ikke knæler helt af fri vilje, og alt imens kærtegner Lex supermans ansigt og smiler totalt hånsk ned til ham. Det ville superman jo ikke lade ham gøre, hvis han var ved sine "fulde fem"?
Måske vil batman tro at superman er helt fucked UDEN og være klar over, at Lex faktisk har ham styret af et eller andet? Det kunne ydermere forklare hvorfor man i sidste trailer så superman fyre sit laservision nådesløst af mod batman (ville hans karakter virkelig gøre det, hvis han var helt frisk i pæren i momentet?) Senere finder batman ud af, at Superman alligevel ikke er djævelen og at hans udbrud har været skyldt mind-control fra Lex's side, og dette leder til et team-up mellem batman og superman i tredje akt.

Jeff

I've considered these theories too, but if it's not a dream, I think it's more likely Luthor threatening Lois Lane or the lives of a lot of people to make Superman do his bidding (and get rid of the Batman). If Superman is being controlled one way or another, I don't see how he and Batman can ever become allies. Batman would always fear that, no matter how good a man Superman may be, his power may fall into the wrong hands with unthinkable results. Defeating Superman would always be a priority for Batman in that case.
But let's face it Snyder movies don't always make sense and add up...

Wayne

Det giver også en fight mellem dem en mening. Superman kontrolleret svarer jo til at have magt over en altødelæggende energikilde.

Noget som kræver Batmans intelligens og erfaring, at bekæmpe.

Lassicuser/582638

... og jeg tror du har ret i at det er en drømme-sekvens. Lige det med at de bøjer sig for Superman fik også mig til at undre mig lidt over hvor "virkelig" scenen egentlig er.

Christian

Jeg falder ikke for noget før jeg har set filmen med egne øjne. Ja, det her ser mega fedt ud, men Man of Steel så også ud over det sædvanlige episk ud (et ord jeg ellers synes bliver slynget omkring alt for meget) Man of Steel var ekstremt rodet og der var stort set ingen karakterudvikling. 90% action og generelt en kæmpe skuffelse. Den er dog vokset lidt mere på mig over de sidste to år men i sidste ende, stadig en stor skuffelse.

Jeg tror fuldt og fast på, at Ben Affleck vil overraske stort set alle. Jeg tror han bliver en af de absolut bedste elementer ved hele filmen. Efter Gone Girl blev jeg langt om længe "konverteret". Jeg elsker ham stadig ikke ligefrem som skuespiller (som jeg gør hans bedste ven Matt Damon) MEN jeg kan nu godt li' ham! Har intet imod Ben. Han er en go' skuespiller og en endnu bedre instruktør. Jeg tror han kommer til at sparke røv i rollen, både som Bruce Wayne og som Bats. Han ligner helt klart den mest ægte udgave af en Bruce aka Batman, som han er i bladene. Han kunne godt gå hen og blive den bedste inkarnation af karakteren, der er set på det store lærred (og dette kommer fra en mand som elsker Christian Bales udgave). Affleck har så meget at vinde og jeg tror han vil vinde stort.

Med BvS og Cap A: Civil War udgivet med kun 5 ugers mellemrum, der er jeg mest nysgerrig for at se BvS, trods jeg har meget mere ro i maven omkring Civil War - det bliver sgu nok den bedre film, grundet instruktørerne. Hvad angår BvS så håber virkelig, at Snyder upper sig på et historisk fortællende område. Det er stadig hans ubetinget svageste led som instuktør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.