Cookie- og Privatlivspolitik

Gerard Butler går amok på Coster-Waldau

- i traileren til Gods of Egypt

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

I Gods of Egypt slår en tyv (Brenton Thwaites) pjalterne sammen med en mytologisk gud spillet af Nikolaj Coster-Waldau. Den første trailer kan nu ses ovenfor.

Deres fælles modstander spilles af Gerard Butler, og stilen er den efterhånden klassiske tilgang til mytologiske verdener, hvor væg-til-væg effekter dominerer billedet som set i Clash of the TitansImmortals, Pompeii og Hercules.

Instruktøren er Alex Proyas, der tidligere har stået bag Knowing, I, Robot og Dark City samt gennembruddet The Crow fra 1994.

Gods of Egypt får dansk premiere den 7. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Inger-Merete

Den skal ses... Når det handler om lidt mytologi.. Kan det kun være interessant.. Er så spændt på om de følger den sande historie eller om den bliver spinnet lidt/meget..Men kan ikke vente.. også er det med Danske Nicolaj.. så kan det ikke blive bedre .. Kan kun glæde mig

Kim

Som MEGA sci-fi buff, bliver jeg nok NØD til at se den i biffen ! Den ser rigtig fed ud, selvom traileren er så lang, at hele plottet nok ER afsløret. Coster-Waldau har før vist, at han kan mestre genren, så jeg forventer at han vil gøre det godt i denne. Det skulle i hvert fald ikke være noget problem at overgå Mads Mikkelsens eventyrroller i eksempelvis King Arthur, Clash of the Titans eller den nyeste version af De Tre Musketerer !

Mikkel Poulsen

En fed blanding med guder og monstre den har alt hvad den skal byde på. Samt vores danske. Nikolaj Coster Waldau vs imod Gerard Butler Olympus Has Fallen! den skal jeg ses i 3D den ser så fed ud når man samtidig er fan af Clash Of The Titans! men mine forventninger er ret lave så jeg ikke bliver skuffet! også kommer den dagen efter min fødselsdag 7 April jeg har den 6 April. Så det kunne være en god fødselsdagsgave og få!

Crisuser/170815

man ved jo aldrig den kan godt være god måske....

Martine

Det er så ringe det her at jeg kun så halvdelen af traileren og så endda uden lyd.

Hr. Coster-Waldau, brug dog dit talent andetsteds.

Jacob

Det er efterhånden en smule kedeligt med den her nærmest stereotype fremstilling af mytologier, der kvæles i åbentlyse CGI-effekter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter