Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Captain America: Civil War

Avengers 2 ½

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Captain America: Civil War har fået en trailer - ikke bare en teaser, men en rigtig smagsprøve, der på 2 minutter og 26 sekunder forklarer handlingen i den tredje Captain America-film.

Fortsættelsen til The Winter Soldier følger Steve Rogers' kamp for at redde sin ven, Bucky Barnes, der i den forrige film havde en fjendtlig agenda som The Winter Soldier.

Regeringer vedtager i forlængelse heraf en lov, der skal registrere alle superhelte og skurke. Men loven skaber etiske stridigheder mellem især Rogers og hans Avengers-kollega, Tony Stark. 

Captain America: Civil War får dansk premiere den 28. april. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
dennis

Martin Freeman ( Bilbo fra Hobbitten ) er med i traileren, Han er i parkeringskælderen, hvor han ligner en fra regeringen, der konfronterer Cap America. ( Rygtet siger han vil spille en stor rolle i Black Panther filmen som kommer i 2018.)
Desuden, ved vi med sikkerhed at hverken Hulk eller Thor er med i denne Flick. Men det er bekræftet at både Ant-man, vision og ikke mindst Spiderman spillet af Tom Holland er med i den endelige film.
Crossbones er ligeledes med i traileren...
Dette bliver den fedeste film i MCU so far....

Stefan

Ja han står ved siden af Sharon Carter som på det tidspunkt måske er lidt bange/nervøs for hvad Cap skal til at gøre.
Crossbones er også med ja, men jeg er bange for at han ikke kommer til at have nogen stor rolle i filmen, nok mest i starten, da rygterne siger at Cap, Falcon og Black Widow dræber ham, men Widow er på Team Stark, så det må være inden Civil War for alvor bryder løs.
Vision, Ant-man og Baron Zemo ses ikke i traileren. Spiderman kommer højst sandsynligt ikke til at være med. Og helt ærligt... Ville han ikke også ødelægge det lidt? Han er jo bare en grønskolling i Captain Americas perspektiv.

Thor og Hulk er self. ikke med, da Hulk nok joiner Guardians of the Galaxy i deres anden film, for at komme tilbage og assistere sine venner i kampen mod Thanos. Thor er i Asgård hvor han får lidt travlt når Ragnarok bryder løs. Måske kommer han først tilbage til den anden del af Infinity war? Ellers bliver han det sidste man ser i Infinity war del 1.

dennis

Hulk er med i Thor Ragnarok med alt sandsynlighed.

Og det er ret sikkert at Spiderman kommer til at have en Cameo i Cap Civil War

Spiderman vil spille en mindre rolle end tiltænkt. Black Panther har fået hans tiltænkte plads i stedet. Da de gerne vil køre ham i stilling til hans stand-alone film i 2018.

Tom Holland ( Spiderman ) er blevet spottet på settet til Dr. Strange, som kommer November 2016, med Mads Mikkelsen som hovedskurk.

Uanset hvad.....

DEADPOOL....For silvan da en markedsføringskampagne de har kørt for den.

Glæder mig mere til den end alt andet i 2016....

Selvom det bliver det fedeste film-år

Thomas

Nu er jeg i tvivl om jeg glæder mig mest til Dawn of Justice eller Cap 3. Før jeg så traileren var det helt klart Batman v Superman jeg så mest frem til, men nu...

Kan jeg ikke bare få begge film at se nu, så skal jeg nok bestemme mig.

Catherinauser/253578

Den ser jo for vild ud, men nu bliver det svært at vente.
Jeg har indtil nu ikke læst op på handlingen, og viste derfor ikke hvad der ville ske i den, men omg ...
Troede mere af "de gode" mod "de onde", som i mange andre af superhelte filmene, som jeg i øvrigt elsker.
Men det er mere gråzoner her, hvilket blot vil gøre den endnu federe.

Emil

WHAT hvor jeg bare glæder mig til Civil War kommer!!! Den ser jo fantastisk ud :) I can't wait!

CINEMANDRUP

Jeg er mere eller mindre lamslået over hvor overdrevet fed denne trailer er. Holy Damn Molly, hvor jeg glæder mig til denne film. Det fedeste bliver de personlige stridigheder imellem vores helte. Super super trailer.

Kathrineuser/143233

Vi glæder os!

dj-davit

Helt klart en film der skal ses.

Men sidder og tænker, om cap er med i infinity war, samt hvordan at kampen her egentlig påvirker deres venskab i den film, nu hvor de egentlig kæmper mod hinanden i civil war!

Glæder mig til at se det ihvertfald! Uden tvivl.

Stefan

Jeg tror slutningen af Civil War er starten på Infinity War, så det bliver godt uanset hvad

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter