Cookie- og Privatlivspolitik

Benedict Cumbebatch i Zoolander-trailer

Ben Stillers stjernespækkede komedie

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Zoolander 2 er ankommet med et hav af vilde gæsteroller.

Benedict Cumberbatch og Justin Bieber er blot nogle af de stjerner, der kortvarigt besøger universet af mandlige modeller - ført an af Ben Stiller og Owen Wilson.

Penelope Cruz spiller en hemmelig agent, der får Derek og Hansel ombord som spioner, efter en række mystiske dødsfald kobles sammen med Zoolanders signatur-look, Blue Steel.

Zoolander 2 får dansk premiere den 11. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er bestemt ikke hver gang de rammer plet, men heldigvis ser 'Zoolander 2' rigtig sjov ud ;-)

Heidi

Jeg ligger flad af grin over den trailer. Jeg elsker den første Zoolander, den var episk, men med cameos så geniale som Cumberbatch og Bieber allerede i traileren, så tror jeg vi kan forvente nogle fuldstændig episke camoes resten af filmen.... Eller det håber jeg. Jeg kan godt være lidt nervøs for, at de har fyret de bedste af i traileren.

Men... når det er sagt, så bliver det sjovt at se Blue Steel looket igen. Jeg håber Zoolander 2 holder lige så meget som den første, men kan godt frygte, at den ikke gør.

P.s. Jeg elsker Benedict Cumberbatch for at tage så tykt pis på sig selv, I'm a proud fan. Nu havde rygterne om en cameo jo verseret siden april sidste år, hvor han besøgte settet i Rom, så det var lidt frygtet i fandommen at det ville blive lidt kedeligt, fx som sig selv ved et modeshow, men det her.... Tak, B! Tusind tak ;)

Jeg håber Biebers fans har det på samme måde med deres darling :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter