Cookie- og Privatlivspolitik

1 monster, 1 drama og 3 komedier

5 trailers går ind på en bar...

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

En række trailers er gået online, og du kan se dem nedenfor.

Genremæssigt er der tale om tre komedier, ét science fiction-drama og en monster-film i familie med Pan's labyrint. Vi starter i den humoristiske ende af skalaen.

 


Sisters har Tina Fey og Amy Poehler i rollerne som to søstre, der beslutter sig for at holde en sidste fest i deres barndomshjem. Stilen ligner en blanding af Bridesmaids og Neighbors, og komedien er instrueret af manden bag Pitch Perfect. Filmen har premiere den 25. februar.

 

Central Intelligence har også en duo som omdrejningspunkt. Kevin Hart har en yderst realistisk tilgang til et samarbejde med Dwayne Johnsons CIA-agent i komedien som Rawson Marshall Thurber (We're the Millers) har instrueret. Der er dansk premiere den 30. juni. The Boss fortsætter stilen fra andre Melissa McCarthy-komedier. Denne gang som en særdeles succesfuld forretningskvinde, der må flytte hjem til sin assistent efter at være gået bankerot. Filmen får dansk premiere den 7. april.Midnight Special er en noget andet genre, der ser ud til at dele knugende stemning med Take Shelter, som også var instrueret af Jeff Nichols. Kombinationen af science fiction og drama får premiere den 26. maj.


A Monster Calls er baseret på romanen af Patrick Ness, hvor en 13-årig dreng udveksler historier med et monster, imens hans mor er alvorligt syg. Manden bag Børnehjemmet, J.A. Bayona, har instrueret. En dansk premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.