Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste trailer til Star Wars: The Force Awakens

Luk Kraften ind

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den endelige episke trailer til Star War: The Force Awakens er landet - og ja det ser vitterligt fantastisk ud.

Vi møder de nye unge helt Rey, Finn og Poe, men får samtidig et nærmere kig på Darth Vader anno 2015 i form af Kylo Ren.

Sidst, men ikke mindst, byder traileren på Han Solo og Princess Leia i en kærlig omfavnelse. Tak J.J. Abrams!

Star War: The Force Awakens får dansk premiere den 16. december.

Billetterne er sat til salg.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gitteuser/967879

Traileren er spændende og jeg glæder mig til filmen, jeg elsker Star Wars og har været med siden den første film havde premiere da jeg var ung :o)

Salar

Star Wars den bedste trailer i 2015 håber så også det bliver den bedste film i 2015 :)

Marie Louise

Det er en fantastisk trailer, glæder mig mere og mere til at se filmen.

Siden den første teaser til The Force Awakens har jeg været i biografen en del gange (har ikke tal på det, men jeg går ofte i biografen). Hver gang har jeg håbet at "denne gang får jeg traileren at se på det nye lærred". Men har endnu ikke formået at ramme en forestilling hvor de viser en trailer til The Force Awakens. Alt imens må jeg høre flere af mine venner plapre om hvor fedt det var at se The Force Awakens traileren på det store lærred, til en ene film de har været i biografen at se det sidste år! --_-- jeg giver snart op.

CINEMANDRUP

Sikke en kærlighed, sikke en fordybelse, sikke en visuel levering og sikke en forståelse der er lagt i denne film fra vores instruktørs side. Man får helt lyst til at fælde en tåre når man ser traileren.
Den lover at der er taget kærligt hånd om projektet uden at afsløre det store plot og det ser jo magisk godt ud. Kylo Ren virker i den grad til at have fået en heftig omgang Darth Vader bad-ass stil, for han er da så fed.

J.J.Abrams du har nu hermed opnået dit mellemnavn med ære =
J. Jedi. Abrams

Nickiuser/656200

Luke er med! Mon ikke det er ham som ligger sin hånd på R2D2 ;-)

Zakarias

Det ser helt fantastisk ud, Denne trailer viser ikke for meget, men det giver stadigvæk fans informationer nok til at gætte, og spekulere indtil d. 16 December. Kylo Renn ser usædvanligt sej ud i denne trailer, og jeg tror fuldt ud på, at han kan leve op til at være den nye "vader", Det er så fedt at høre Harrison Ford, fortælle karakterene om fortiden. Jeg var næsten i chok over hvor god denne trailer var. Det må meget gerne blive December snart.

Emil

Jeg var næsten ved at fælde en tårer. :D

Nikolaj

Hvilket jeg også er sikker på, at filmen bliver. Havde dog ønsket vi også ville se Luke rigtigt i traileren, men det må vi have til gode. Det vigtigste er, at filmen bliver i orden. Men herligt at høre Kylo Rens mørke dystre stemme for første gang.

Julius

Perfekt, simpelthen. Der er ikke en finger, jeg har at sætte på denne trailer. Den viser en masse spændende billeder uden at afsløre noget som helst om plottet. Jeg er lidt spændt på Luke Skywalkers rolle i filmen, til gengæld. Han er ikke på plakaterne, ikke i nogle af filmens trailers. Kan han være en skurk?! Det må vi få at se...

Jeg glæder mig i hvert fald til at se filmen d. 16. i Imperial!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.