Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Creed

Rockys protegé

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

De nye 2 ½ minuts smagsprøve på Creed starter nogenlunde på samme måde som den første teaser-trailer, men den sidste del byder på interessante nye aspekter.

Filmens unge hovedrolle, Adonis Creed, bliver oplært af sin afdøde fars tidligere ven, den legendariske Rocky Balboa, for at blive mesterbokser.

Traileren viser, at forholdet mellem mentor og protegé bliver altafgørende for Creeds succes, og man fornemmer, at der kan være en rørende slutning i vente.

Boksedramaet udspringer naturligvis af Rocky-serien, og Sylvester Stallone gentager sin ikoniske rolle.

Michael B. Jordan, der blev rost for sin præstation i Creed-instruktøren Ryan Coglers Fruitvale Station, spiller talentfulde Adonis.

Creed får biografpremiere den 3. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det ser virkelig virkelig virkelig godt ud. Traileren rammer alle punkter, historien virker oprigtig, passer perfekt, skuespillerne er perfekt castet og de nostalgiske følelser fra de foregående film er alle til stede, så filmen byder på en masse nyt, men samtidigt rummer den en masse af den gode gamle følelse. Dette går uden tvivl hen og bliver Supert.

Long live Creed Junior and Rocky Balboa

Jacob

Når Stallone nu ønske at fortsætte igen, så er det her helt sikkert løsningen. Lad os håbe det går bedre for Creed Junior, end Tommy "The Machine" Gunn ;-)

Christian

Har ik mere at sige.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter