Cookie- og Privatlivspolitik

Kaskelothval går amok

They are gonna need a bigger boat...

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Begivenheden i 1820 (der inspirerede romanen 'Moby Dick') filmatiseres, og nu er der ankommet en ny trailer til In the Heart of the Sea.

Plottet er tilsyneladende simpelt.

Langt væk fra kysten støder hvalfangerbåden Essex på en kaskelothval, der tydeligvis har fået det forkerte ben ud af sengen.

Fundamentet er hermed støbt for modige mænd i barske omgivelser omgivet af en konstant frygt for den dyriske kraft i dybet.

Det fungerede som bekendt i Jaws, og selvom stilen er noget mere overlæsset, kunne det godt fungere igen.

Ron Howard står for instruktionen, hvilket som regel er et godt tegn. Særligt efter den formidable Rush, der også havde Chris Hemsworth på rollelisten.

In the Heart of the Sea får dansk premiere den 10. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det bliver helt sikkert en film, som nok skal rumme skønne effekter og så falder filmen frisk ind fra sidelinjen i en ret så domineret superhelte periode. Det bliver et skønt syn når Moby får sin fortjente skærmtid, som har været længe undervejs.

Kathrineuser/958567

... that's all. Jeg ville bare lave det pun.

Mikkel Poulsen

Historien om Moby Dick læste jeg som barn og nu bliver den lavet som film og instruktøren er Ron Howard manden bag The Da Vinci Code Angels & Demons Beautiful Mind så kan denne her film ikke blive bedre og Thor er blandt andet med aka Chris Hemsworth og andre gode skuespillere er med i filmen endelig får vi In The Heart Of The Sea at se til December her i Marts blev den rykket pga Ron Howard mente at ikke mange ville se den i Foråret men mere til vinter December ved juletid jeg er fuldstændig solgt til denne her film virkelig smukt lavet jeg glæder mig! Og næste stop med Ron Howard er Inferno Oktober 2016 med Tom Hanks igen som Professor Robert Langdon!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.