Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Disneys Junglebogen

På eventyr med Mowgli

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Disney har som bekendt allerede tidligere filmatiseret Rudyard Kiplings klassiker 'Junglebogen' som tegnefilm i 1967. Nu står Mickey Mouse-selskabet bag en realfilmsudgave, der har fået sin første trailer her til aften.

De fleste havde nok mest glædet sig til at se, hvordan Disney løser opgaven med en virkelig dreng (Neel Sethi) i hovedrollen blandt talende dyr. Det kan du få en forsmag på i traileren foroven.

Hovedpersonen er stadig den forældreløse Mowgli, der bliver fundet og vokser op blandt dyr i den indiske jungle.

Det er naturligvis ikke ufarligt, og selvom han bliver venner bl.a. en bjørn, en panter og en flok ulve, er der også fjender på spil - mest påfaldende den bengalske tiger Shere Khan.

Stemmerne til junglens dyreliv leveres af kendte navne som Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o, Idris Elba, Bill Murray, Ben Kingsley og Christopher Walken.

Junglebogen får premiere den 14. april 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Leneuser/943774

Hvis den følger Rudyard Kiplings Junglebogen m.h.t. dyrene karakterer, (gode venner og fjender) er det OK. Det gjorde den meget gamle film fra 1940érne med Sabu som Mowgli, hvorimod tegnefilmen ikke fulgte dyrenes egenskaber i bogens. Vi gav vores "ulveunger" navne fra Junglebogen. Derfor var det nødt til kun at bruge dyrenavne med de gode egenskaber, de som var venner med Mowgli.

Di7zY

Når vi nu snakker forfilmning af denne fantastiske historie der forblev tilbage som klar og tydeligt minde, må jeg sige at jeg altid savnede, håbede på den samme atmosfæriske oplevelse fra dengang da jeg fik læst historien op af min mor.
Traileren får netop denne håb til at vågne. Tegnefilmen skuffede mig på det punkt.

Segoyuser/116755

Hm mere aktion, endnu større fjender end originalen, måske blot for at få stillet min nysgerrighed vil jeg se den....
Nogen gange er det bare ikke muligt at gøre EN klassisk film bedre...

Et langt fra eksempel kan denne film måske gøres bedre i nutid?
Once Upon a Time in the West

Wayne

For mig er den tegnede udgave noget af det bedste Disney har lavet, nogensinde. Så jeg har lidt skepsis forbundet med denne udgave, som jeg ikke tror vil kunne overgå originalen.

Men derfor kan filmen godt blive fin, alligevel.

Jacob

Jeg har fra starten af været naturlig skeptisk overfor de mange live-action udgaver, men må sige Disney løfter arven til perfektion. Heldigvis for dem kommer de først fra start, for er spændt på om markedet er mættet når vi når den tredje version.

JegELSKERFilm

Den skal nok blive god. :-D

Emil

Den ser ret god ud.

Nikolaj

Ingen kan formentlig slå den klassiske version fra 1967, og det føles lidt som en umulig udgave fra Disneys side. At man vælger at lave endnu en udgave af den klassiske historie.

Warner Brothers version er jeg til gengæld rigtigt spændt på. Andy Serkis(kendt som Gollum, King Kong og Ceaser) Skal instruere den rigtige dyster historie, som bestemt ikke er specielt hyggelig. Og har et rigtigt godt cast: Ham selv, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch og Christian Bale. Og faktisk også Matthew Rhys, som gør det rigtigt godt i tv-serien The Americans, skal være med i den. Det lyder lovende.

Men jeg ville hellere ikke udskrive Disneys version helt, den så rigtig flot, og det er jo manden bag Iron man, der skal lave den.

Mikkel Poulsen

En meget mørk og dyster udgave af The Jungle Book, CGI dyrerne er virkelig skumle synes jeg men smukt lavet, især Kaa slangen minder ekstremt meget om Nagini fra Harry Potter Voldemorts slange. Og er det bare mig men minder King Louie ikke ekstremt meget om aberne fra Abernes Planet filmene ? og wow han er stor synes jeg, dog håber jeg på en komisk abe ligesom i Disney udgaven men alt i alt smuk trailer jeg glæder mig til filmen. Og i alt får vi hele 2 The Jungle Book film næste år med denne her også i Oktober 2017 The Jungle Book Origins instrueret af Andy Serkis aka Caesar / Gollum / King Kong / Kaptajn Haddock!

CINEMANDRUP

Jeg er noget spændt på denne realfilmsudgave af en så barndomskær film. Det interessante for mig ligger i at vores dyr skal tale. På tegnefilm virker det skønt, men det kan enten spænde ben for denne film i realudgave eller blive et hit. Håber selvfølgelig på det sidste. Der kom lige lidt fløjt til sidst på Balloos klassiske sang:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.