Cookie- og Privatlivspolitik

Bradley Cooper som Michelin-kok

Første trailer til Burnt

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Der er en ny film med Bradley Cooper på menuen til december, og Burnt har nu fået sin første trailer.

40-årige Cooper, der har været nomineret til tre Oscar-statuetter for sit skuespil på tre år, lader til igen at give en stærk præstation som kokken Adam Jones, der forsøger at skabe verdens bedste restaurant med alt, hvad det indebærer af blod, sved og tårer.

Fortællingen om en mand, der har ødelagt sin karriere som 2-stjernet Michelin-kok og nu forsøger at begå et solidt comeback, kan måske være præcist det, der udløser en Oscar til den populære skuespiller.

Traileren lægger op til noget nær et regulært drama, men filmen skulle også have en komisk side.

Rollelisten byder på en lang række interessante navne: Alicia Vikander, Omar Sy, Sienna Miller, Daniel Brühl, Uma Thurman og Emma Thompson. Fifty Shades of Grey-skuespilleren Jamie Dornan er ikke længere på rollelisten.

Filmen er instrueret af manden bag Familien.

Burnt får dansk biografpremiere den 10. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søren

Jeg synes sådanne film giver perspektiv og motivation uanset originaliteten af den. Det er en film fyld med passion uanset plottet og jeg synes man kan tage meget med af det i det daglige. Det har i hvert fald givet mig noget vilje ift til at designe denne side https://et-bord.dk/

Simon

Af mad-film havde vi Chef sidste år, så der er ikke noget originalt over den. Derudover har denne film skiftet titel 4 gange, hvilket tyder på at Weinstein ikke helt har greb om hvordan han skal markedsføre den.
Weinstein har i det hele taget haft meget svært ved at ramme rigtigt de sidste par år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter