Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Goosebumps

Får du gåsehud?

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

R.L. Stines kendte bogserie Goosebumps kommer snart til live på det store lærred, og nu er den første trailer blevet frigivet.

Filmen byder på et bredt sortiment af diverse monstre og dæmoner. Den unge Zack (Dylan Minnette) bringer ved et uheld R.L. Stines uhyggelige skabninger over i den virkelige verden, og sammen med forfatteren selv (Jack Black) og hans datter Hannah, må han forsøge at redde borgerne i byen Greendale.

Den første bog i den populære Goosebumps-serie udkom i 1992, og siden er der blevet skrevet cirka 200. Nogle af bøgerne blev adapteret til en tv-serie i 1995, og nu kan fans altså glæde sig over endnu et gensyn med det uhyggelige univers.

Goosebumps får dansk premiere den 29. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg huske tydeligt hvordan tv-serien faktisk godt kunne give lidt gåsehud og det var unikke og anderledes historier. Derfor glæder jeg mig til at se denne film som tyder på at blive en familiefilm. Jeg håber dog at det hele ikke bare ender i komik, men at der godt må være lidt gåsehuds fremkaldende øjeblikke så den er tro mod det den er baseret på.

Katrine

Den ser god og sjov ud, men med den trailer kom jeg i tanke om Jumanji fra 1995...

John

den minder mig lidt om jumanji...

Renè

Den virker rigtig god, mange gode ideer :-)

Rasmus/Musen

-Nu har man da ikke set mage til gyser action, der virkelig kan give gåsehuden igen ☺️

Jacob

Er gammel kending af bøgerne, og det ser ud til at være en hæderlig familiefilm. Generelt minder den mig om 'Gulliver's Travels'.

carina

Den ser rigtig sjov ud. Og en film med Jack Black, så kan den ikke være dårlig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter