Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer #3 - Black Mass

Johnny Depp som gangsterboss

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Gangsterfilmen Black Mass har fået en ny trailer, der viser filmens stjerneparade af skuespillere.

Historien er baseret på virkelige begivenheder om en af USA's mest berygtede gangstere, den brutale Whitey Bulger, der dels styrer Bostons voldeligste bande og dels leverer information til FBI.

Johnny Depp virker veloplagt i hovedrollen, og han får opbakning af en lang række dygtige skuespillere i birollerne: Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Corey Stoll, Kevin Bacon, Peter Sarsgaard og Juno Temple.

Black Mass får premiere den 15. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Jeg har længe glædet mig til den her film og den her trailer får mig til at juble endnu mere. Kors hvor jeg ser frem til at se Johnny Depp give den max gas som Whitey og se resten af castet (især Benedict Cumberbatch) matche den tour de force jeg er helt sikker på vi får fra Depp.

Nikolaj

Altså Trailerne endnu ser bestemt lovende ud. Johhny Depp er en fremragende skuespiller, og har fortjent at få en Oscar en dag. Men jeg tror, at det afhænger lidt af hvordan filmen bliver modtaget. Hvis den er fremragede, så kunne der være gode chancer, men hvis den bliver blandet modtaget. Ahhh så tror jeg det kniber lidt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter