Cookie- og Privatlivspolitik

Snowden-filmen får teaser

Oliver Stones politiske thriller

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Filmen Snowden handler selvfølgelig om verdens mest kendte whistleblower, Edward Snowden. Her er den første teaser.

Joseph Gordon-Levitt spiller titelkarakteren, der går fra at arbejde for den amerikanske regering til at være patriotismens enemy number one - og samtidig en helt i manges øjne.

Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Rhys Ifans og Nicolas Cage giver Gordon-Levitt modspil, når Snowden får dansk premiere den 11. februar 2016.

Tør man håbe på en film af Oliver Stones gamle kaliber? Teaseren afslører ikke så meget, men der er uden tvivl materiale til en solid politisk konspirations-thriller.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Oliver Stone kan sagtens lave en god film ud af en periode i Edward Snowdens liv. Desværre er det et stykke tid siden, han virkelig har lavet en god film.

Han bliver aldrig min favorit instruktør, fordi han laver for mange halv dårlige film.

Men hans mesterværk Platoon ville jeg aldrig glemme, og man kan håbe han kan finde den gamle rytme frem igen, så hans kommende film Snowden kan blive god.

Jacob

Mine forventninger er nok desværre lave, for selvom Oliver Stone arbejder med spændende emner, så har han en irriterende tendens til at gøre dem hamrende kedelige. Sidst jeg så en god film af ham var 'Wall Street - Money Never Sleeps'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter