Cookie- og Privatlivspolitik

Redaktionen: Sjoveste biograffilm

"Scenen taler for sig selv"

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Hvad er den sjoveste film, du har set i biografen?

Kino.dk's redaktion kigger tilbage på de biografoplevelser, der har givet flest mavekramper af grin.

Skal du ind og se en sjov film i sommerferien, er der masser af komedier at vælge mellem

Fortæl os i en kommentar herunder, hvilken film du har grinet allermest til i biografen! 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Altså, jeg var helt flad af grin da jeg så Klovn The Movie, og dét var vel den sjoveste film jeg nogensinde har set.
Det samme gælder vel "The Dictator".

MEN: Da jeg som 9-årig var i Imperial og se Madagascar...jeg var fuldstændig færdig....tror aldrig jeg har grinet så meget ;)

Thomas

Den film jeg har grinet mest af i biffen, er den første Hangover film. Jeg havde hørt at den var sjov, men det var en film af en instruktør jeg ikke kendte, og med en flok skuespillere jeg aldrig havde hørt om. Så mine forventninger var ikke så høje, men hold da kæft hvor var den sjov.

Alexander

Den jeg har grinet allermest af den scene i dum & dummere hvor de har tisset i nogle flasker og en betjent tror at det er alkohol også spytter det ud det ud den var bare sygt da jeg så den første gang i tv'et

Rasmus/Musen

For det er rent faktisk lang tid siden at JEG har fået et kæmpe grineflip.

-Men når jeg så skal fortælle min egen mest grinefulde oplevelse af en film, som jeg kan huske, så må det helt sikkert have været: Borat! Okay, okay så da... Jeg var IKKE inde og se den i biografen, det indrømmer jeg da. Men mit store Grineflip kom endelig der.

...Efter første gang, hvor jeg begyndte at grine til filmen, så kunne jeg overhovedet ikke stoppe igen. Jeg grinte igen og igen, og det stoppede ikke lige sådan igen.

-Men altså, BORAT! Det har været mit største grin, når vi snakker om film. Anbefaler den helt klart til alle, der lige har en "dårlig" dag i dag!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter