Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Suicide Squad

Bad vs. Evil

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Den meget omtalte trailer til Suicide Squad, der blev lækket i lørdags fra Comic Con, er nu officielt ude.

De tre minutter giver selvfølgelig et kig på filmverdens nyeste antihelte fra Harley Quinn til Deadshot til The Joker, men også et oprids af situationen.

Verden er i fare, og istedet for at sende renskurede helte som Superman afsted, samles de værste, galeste og slemmeste af slagsen på en selvmordsmission. Som instruktøren David Ayer har udtalt: Bad vs. Evil.

Margot Robbie, Will Smith, Jai Courney, Cara Delevingne, Joel Kinnaman og Jared Leto er på rollelisten sammen med Viola Davis som DC's svar på Nick Fury.

Suicide Squad får dansk premiere den 11. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Zakarias

Er det bare mig eller virker Leto som om han "spiller" the joker,
han minder lidt mig om når jeg selv prøver at lave en god joker.

Alt det andet i traileren ligner en hver anden DC. film, ikke rigtig mere at sige der.

Will Smith ser også voldsomt u karismatisk ud i rollen som Deadshot,
Ved ikke så meget om karakteren, måske er det en vigtig del af ham,
Men jeg ved meget om Will Smith, og grunden til at vi kan lide ham er fordi han er så pisse karismatisk, Fresh Prince, Men in Black, etc. og der er intet værre end at se ham sige med så monoton en stemme, "were som kind of Suicide Squad"!

Kald mig bare en Marvel fanboy, Jeg elsker the dark knight troligy,men det behøves ikke at være den samme film om og om igen!

Nikolaj

Det bliver nok svært at slå Heath Ledgers fantastiske Joker i The Dark Knight, Men Heath Ledger kunne efter Jack Nicholsons også rigtig gode Joker fra 1989. Så jeg er nu optimistisk til den her film.

CINEMANDRUP

Ingen tvivl om at jeg glæder mig til Suicide Squad, men udover hvorledes Harley Quinn bliver portrættert er der en person som altid har min store interesse når det kommer til karakterer: Jokeren.

Vi ved så forfærdeligt lidt om hans baggrundshistorie, hvorfor han altid er en super spændende figur at følge. Vanviddet kombineret med brutalitet, humor, og en sindsyg logik giver en interessant karakter. Han er selvfølgelig gemt til sidst i traileren for at efterlade os nysgerrige efter hvorledes Jared Leto fortolker Jokeren. Det ser lovende ud vil jeg sige.

Jacob

I den nye trailer til 'Batman v Superman' ser vi Robins dragt med graffiti på af Jokeren, og en fanteori er at det er ham Jokeren torturer i 'Suicide Squad'. Det er ikke helt langt ude da Batman også er med i den, og der køres videre på at Batmans solofilm i 2018 vil omhandle Red Hood. Hvis handlingen om selvmordsgruppen foregår før 'Dawn of Justice', så kunne Jason Todds umiddelbare død være årsag til, at Bruce Wayne har trukket sig indtil Black Zero begivenheden - igen, kun teori :-)

Jokezuser/426720

...at det er Harley Quinn der bliver tortureret af Jokeren til sidst. Vi ser et hurtigt klip fra hendes vinkel af midt inde i traileren, hvor du kan se Jokerens hånd med den handske han har på til sidst.

Nikolaj

Det ligner, at han skal til at give hende elektrochok, som normalt gives med bedøvelse til psykisk syge. Det scenen viser, er måske hvordan det havde en modsat effekt på Harley Quinn og hvordan hun blev til den figur hun er.

Simon

Vi ser det da der er små 50 sekunder tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter