Cookie- og Privatlivspolitik

Voxpop - Skal du se Jurassic World?

Folks forhold til dinosaur-serien

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Filmen Jurassic World har premiere i denne uge, og det er nu 22 år siden Jurassic Park pustede nyt liv i popcorns-underholdning fra den absolut fineste ende af skalaen.

Kino tv har været en tur på gaden og spurgt ind til folks forhold til dinosauer-serien, som måske minder om dine egne oplevelser med de første tre film.

Jurassic World har premiere den 11. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jurassic Park III tæller ikke i min verden, har kun set den én gang og det var en gang for meget. ;)

Jeg glæder mig til 14 års forbedringer inden for CGI i forhold til at få dem til at se mere ægte ud, selvom de gjorde det godt i både '94 og '97 med de to første.

Jeg elsker Jurassic Park og var også meget glad for The Lost World uanset hvor mange mareridt den gav mig da t-rexen rendte rundt i villakvarterene og åd hunden (den scene har givet mig mange mareridt som lille haha) og min yndlingsscene fra den første er ubetinget toiletscenen som også nævnes i videoen.

Glæder mig!!!

JegELSKERFilm

Selvfølgelig!! Dinosaurer er for seje. :-D

Rasmus/Musen

IKKE MERE SNAK! Jeg vil bare glæde mig til den, efter alle disse år, siden der sidst har været nogen "ordentlig" dinosaur-film. P.S: Næste år kommer der jo også endnu en dinosaur film, og det er endda selveste Pixar´s værk!

Så, lad os se om filmen også Virkelig går op til folkenes forventninger :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter