Cookie- og Privatlivspolitik

Actionfyldt teaser til Spectre

"Bond, James Bond!"

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Ved gårsdagens NBA-finale udgav Sony en ny lille teaser til den 24. James Bond-film, Spectre

De første 30 sekunder er meget lig den første teaser, hvor Daniel Craig, Naomie Harris, Jesper Christensen og en mystisk Christoph Waltz satte tonen an. 

De resterende 30 sekunder er til gengæld langt mere action-fyldte og præsenterer bl.a. et første kig på Monica Bellucci som sexet femme fatale.

Instruktør Sam Mendes har en del at leve op til efter Skyfalls massive succes.

Heldigvis ser dagens nyeste smagsprøve yderst ser lovende ud. Og som prikken over i'et får vi lov til at se Craig levere agent-seriens mest kendte citat... med manér!

Spectre får dansk premiere den 6. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

God komprimering af den første trailer og så ellers bare smæk for skillingen med fed action. Glæder mig til at se Craig i sin glansrolle og Christoph Waltz give den hele armen som Blofeld.

Torbenuser/947032

jeg glæder mig Mega stort til at skal se Spectre ii biffen er bare ked af de siger at det er
Craigs sidste James Bond film synes det er forvirrende de bliver at skifte Figur så den person man er vant til kun er til lån

Jonas

Han har skrevet kontrakt på fem film, så vi får også lov at se ham igen i Bond 25, som mange siger kommer til at blive en direkte fortsættelse. Og så er der selvfølgelig mulighed for en kontraktfornyelse.

Simon

Og dog alligevel en mindre advarsel. Det plejer nemlig ikke at være en specielt god idé at gå i gang med at filme inden manuskriptet er skrevet helt færdig.
Jeg har dog alligevel Spectre øverst på min liste over de blockbustere jeg bare skal se resten af 2015.

Simon

Ligner endnu en bragende god Bond-film, og forhåbentlig en genrejsning af den lidt mere klassiske Bond-stil. Personligt faldt forgængeren overhovedet ikke i min smag, da den lå langt fra det normale Bond univers. Det var ærlig talt kun en middelmådig actionfilm

CINEMANDRUP

Sikke en teaser til den kommende blockbuster af en kæmpesucces. Vi har noget helt særligt i vente med Sam Mendes og kompagni ser det ud til. Jeg er forbløffet over hvor godt det ser ud indtil videre og kan det virkelig være at Sam Mendes overgår sin forgænger. Håber det lidt, for den her teaser siger bare BOOOM - på den fede måde:-)

Victor

Den ser mega fed ud! glæder mig. Daniel Craig er fantastisk!

Nikolaj

Kan det med at lave dystre fortællinger, det lykkedes perfekt med Skyfall, og det ser også bestemt godt ud for den kommende film.

Wayne

Det ligner noget som kan blive en af de bedste Bond film, nogensinde.

Suspence, action, biler og babes. Så kan man ikke ønske sig mere.

Linauser/774152

Mr. Hot!

Hold nu op jeg glæder mig :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.