Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer 3 - Minions

Gensyn med de gule håndlangere

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den tredje trailer til animationsfilmen Minions er den hidtil længste, vi har set, og den består både af materiale fra de to forgående trailers samt af helt nye klip.

Traileren følger baggrunden for de gule minions, som vi kender fra Grusomme mig-filmene, helt tilbage til deres oprindelse for mange, mange år siden.

Ambitionen har siden tidernes morgen været at tjene den ondeste hersker, de kunne komme i nærheden af, men uheldigvis har de en tendens til at være årsag til deres chefs undergang.

Filmen fokuserer på tre minions, der i 1968 møder den legendariske Scarlett Overkill, som sender dem på en mission i England for at stjæle kronen fra Dronning Elizabeth II.

Hvordan Gru passer ind i denne prequel, og om han overhovedet er med (måske som baby?), må vi vente med at se, til Minions får premiere den 2. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

De små gule håndlangere fortjener helt sikkert deres egen film. Deres dedikation overfor deres herre er uforlignelig skøn og så er det ligegyldigt om du så er en T-Rex eller Dracula. Med de bedste intentioner begraver de - bogstaveligt talt - nærmest deres ledere i kærlighed, men med uheldig udfald. Så skønt.

Rasmus/Musen

Når man leder efter sine egne bedste loyale tjenere, jamen hvem skal du så kalde?

...MINIONS! De er virkelig, hvad man kan kalde for rigtige hjælpere. Det ser ud til at de bare kan gøre præcist det samme som Pingvinerne Fra Madagascar: Vise hvad de i virkeligheden er. Med den "Charme" eller hvad end man nu skal kalde det, som disse små gule væsener har, så er det da lige hvad verden gerne vil se lige nu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.