Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder Mad Max: Fury Road

Er det årets actionfilm?

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Der er ingen tvivl om, at 'Mad Max: Fury Road' har sømmet i bund, men fungerer det? Kino.dk's brugerpanel har spændt sikkerhedsselen og været på gal køretur med Max, for at bedømme løjerne.

Panelet består denne gang af Claus, Dennis, Christina og Josephine.

Mad Max: Fury Road er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/876570

Rå action møder Heavy Metal. Hvis man har set de gamle MadMax film kan man ikke undgå at blive skuffet. MadMax er blevet kommercial, nu handler det om effekter og action fra start til slut. Væk er grusomheden og de politiske undertoner. Istedet får vi en simpel historie med jævnt kedeligt skuespil hvor MadMax er reduceret til en birolle. (Han kunne sagtens undværes uden at filmen ville tabe noget) Det virker som om instruktøren er bange for billetintægter og for at være politisk ukorrekt. (Væk er f.eks. grusom nedkørsel af en kvinde med barn på armen. - Se de gamle film og få et virkeligt gys)
Derfor bliver det også svært at leve sig ind i filmen. Desuden er der irreterende fejl, bla. ansigt sminke som pludselig er der og og så alligevel ikke - uden forklaring.
Men er man til poleret action fra start til slut og flotte effekter, uden budskaber og super simpelt plot, er filmen et must !

Benny Ray

Årtiets største actionbrag, samt en god portion substans og et drys af hints til den originale trilogi. En god fortsættelse der sagtens kan stå alene og ses uafhængigt af nye fans, eller ses som en videredigtning af et genialt (galt) univers blandet sammen af de tre første film :-) :-) Sjældent har jeg fra start til slut været så opslugt af en film. Gør for action genren hvad Interstellar netop har gjort for sci-fi. Se den!!

Rasmus/Musen

Nu har jeg vist endelig forstået, at traileren RENT FAKTISK fortæller det hele.

Al den galhed er næsten ikke til at tro (I hvert fald hvad jeg har hørt indtil nu) og nu kan jeg også se frem til den, endelig.

Så: MAD IS AT THE MAX!

Louis

Den er bare for vild. Hver eneste sekundt er lyd, action og det enkelte filmklip med til at tage pusten fra dig. Vild, smuk og sej.Er vokset op med I, II og III..... denne nummer IV skuffer bestemt IKKE . :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter