Cookie- og Privatlivspolitik

Bloopers fra Hot Pursuit

Vergara og Witherspoon kæmper med replikkerne

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Trænger du til et godt grin, kan du her se to videoklip med bloopers fra den snart aktuelle komedie Hot Pursuit.

[banner_here]Skuespillerinden Sofía Vergara, der har en hovedrolle i filmen sammen med Reese Witherspoon, er især kendt for sit smukke ydre, sit store komiske talent og sin meget stærke colombianske accent.

Vergaras accent er både en stor del af hendes charme og humoristiske levering af replikker, men det er åbenbart ikke altid lige nemt for hende at sige ord som ”uterus” og ”racist accusations”. Se hvordan hun klarer det i klippet ovenfor.

Sofía Vergara er dog ikke den eneste, der kæmper med sine replikker i filmen. Reese Witherspoon må i en scene kaste sig ud i en spansk dialog, og det ser ikke helt nemt ud. Men mon ikke Vergara nyder den omvendte situation?

Se Reese Witherspoon vise sine spansk-kundskaber i klippet herunder.

Hot Pursuit får premiere den 21. maj. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.